Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Honda v Ženevě: Facelift pro nejmenší a největší

Aleš Jungmann
Diskuze (2)
Automobilka Honda představila na svém stánku dva facelifty a jeden elektromobil.

Lehké omlazení čekalo v Ženevě na oblíbený Accord. Ten dostal pro modelový rok 2011 upravený vzhled, podvozek ale i paletu pohonných jednotek. Prodeje začnou v dubnu.

Podobnou jemnou omlazovací procedurou si prošla i Honda Jazz. Designové korekce mají samozřejmě oživit vzhled auta, jejich hlavním cílem je ale snížení součinitele aerodynamického odporu a s tím související úspora paliva. Robotizovanou převodovku i-Shift nahradí bezestupňová CVT, která se tak do Jazzu po třech letech vrátí.

Čerstvou novinkou je také Jazz Hybrid, představený v Paříži na podzim 2010.

A u Jazzu ještě chvíli zůstaneme, protože oním zmiňovaným elektromobilem je právě elektrická verze Jazzu. Ačkoliv link vede na článek pojednávající o voze Honda Fit nenechte se zmást, tak se totiž jmenuje americká a japonská verze „našeho“ Jazzu.

Aleš Jungmann
Diskuze (2)
Avatar - Amerika
9. 3. 2011 18:43
Největší???
Já jsem na stánku Hondy facelift Legendu nenašel..... :-O A podle informací na stránkách CZ Hondy mají Legend v nabídce. Není tedy náhodou ten největší? Pokud se mýlím, rád se nechám poučit. Poslední dobou se ve stahování modelů jednotlivých automobilek mlinko ztrácím..... ;-) >:D
Avatar - kosmonaut
9. 3. 2011 16:54
Accord
Accord je špica, to auto nestárne. Co generace, to pecka a to už pořádnou řádku let. Jen vytrvat :yes: