Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hravé kupé Subaru BRZ přijíždí na trh v limitované edici Spec.S. S tlumiči Sachs

David Bureš
Diskuze (0)
Limitovanou edici Subaru BRZ koupíte za 860.000 korun. V základu má šestistupňový manuál, automat je za příplatek 40.000 korun.

Subaru BRZ je na trhu už šest let, a přestože se mu u nás prodejně daří výrazně více než sesterské Toyotě GT86, čas od času se musí připomenout. Letos tak značka v rámci příchodu modelového roku 2019 uvádí na trh limitovanou edici Spec.S. Co nabízí?

Jde hlavně o designovou variantu, protože hlavními prvky Spec.S jsou ty optické. Karoserie je lakována speciálním šedým odstínem Cool Gray Khaki, kterou doplňují tmavě lakovaná 17palcová kola z lehkých slitin. Uvnitř naopak tohle BRZ sází na hnědou barvu, která je užita jak na koženém čalounění, tak na obšití volantu a hlavici řadicí páky.

Speciální barevnou kombinaci navíc doplňují tlumiče pérování Sachs pro ještě lepší chování auta. To je však z technických změn vše, pod kapotou nadále zůstává atmosférický dvoulitr naladěný na 147 kW pohánějící zadní kola.

Výbava vychází z verze Sport, což znamená diodové světlomety, mlhovky, elektricky ovládaná vnější zpětná zrcátka s vyhříváním, bezklíčový vstup, elektricky ovládaná okna nebo dvouzónovou automatickou klimatizaci. Dále je k dispozici navigace, tempomat nebo samosvorný diferenciál.

Cena Subaru BRZ Spec.S je stanovena na 860.000 korun, záměna výchozího šestistupňového manuálu za automat stojí 40.000 korun. Speciální barevná kombinace a tlumiče Sachs tak ve srovnání s výchozí variantou Sport přijdou na 60.000 korun.

David Bureš
Diskuze (0)