Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai Genesis Coupé Bisimoto: Kladivo na Bugatti Veyron

Jan Mička
Diskuze (10)
Podíváte-li se na stránky společnosti Bisimoto, nebude vám úprava Hyundai Genesis Coupé pro letošní SEMA Show připadat nikterak specifická.

Bisimoto je každoročně na SEMA Motor Show velmi produktivní. Zatímco loni jsme mohli na jeho stánku obdivovat těžko pochopitelnou Elantru GT s 600 koní pod kapotou, letos bylo zaměřeno na jedno z nejdostupnějších driftovacích náčiní na světě.

Hyundai Genesis Coupé má s motorem Lambda 3.8 V6 v základu 258 kW, což pochopitelně nestačilo. Sérií úprav bylo dosaženo výkonu, který se údajně vyrovná jízdně nepřekonanému Bugatti Veyron. Konkrétní hodnoty se dozvíme až začátkem listopadu v Las Vegas, očekáváme však více jak 1000 koní!

Největší množství úprav se pochopitelně provedlo na motoru. Ten mimo jiné dostal nové vačkové hřídele, přeplňování Turbonetics BTX6462, nový intercooler, kompletní sání nebo palivový filtr Kinsler. Zanedlouho se již dozvíme, jak se tuning projeví v praxi.

Jan Mička
Diskuze (10)
Avatar - Stejsn
25. 9. 2013 09:25
Co?
"Podíváte-li se na stránky společnosti Bisimoto, nebude vám úprava Hyundai Genesis Coupé pro letošní SEMA Show připadat nikterak specifická." - specifická?
24. 9. 2013 19:52
Ani náhodou
Nie zeby som bol odporca hyundai ale porovnávat toto tu hore s Bugatti a ešte napísať že je to "kladivo" na Bugatti je silná káva aj na mna >:D

Bugatti Veyron je auto všetkých aut kazde novo vytvorené supersport auto porovnávaju s Bugatti Veyron pretože Bugatti je luxus, kvalita, pocit istoty, meno ( ktoré ma poriadnu váhu ) a superikona všetkého 4 kolesového :yes:

Brawo Bugatti :yes:
24. 9. 2013 16:51
Re: hyundai
No jo jenže miss world ti nedá. A ta udržovaná čtyřicítka tě slupne jak malinu. ;-)
24. 9. 2013 14:33
Úpravcu
co tahají z motorů výkony přes 1000hp je celkem dost. Bugatti pokud se nemýlím je jediný sériový producent. Psát o něčem že je kladivo na něco, se stává zdejším folklorem. Je to klišé a ještě trapné. :no:
Avatar - Pekelná Micinka
24. 9. 2013 13:55
Kladivo?
Ano! Ale jen na čarodejnice z E55. 8-s