Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Hyundai Getz Champion: díky fotbalu výbava zdarma

Ondřej Láník
Diskuze (0)
Přípravy na mistrovství světa ve fotbale jsou v plném proudu, takže ani hlavní automobilový sponzor, korejská automobilka Hyundai, nesmí o nic přijít. Vedle řady jiných akcí se na českém trhu nabízí nový akční model Getz Champion.

Přípravy na mistrovství světa ve fotbale jsou v plném proudu, takže ani hlavní automobilový sponzor, korejská automobilka Hyundai, nesmí o nic přijít. Vedle řady jiných akcí (viz http://www.hyundaimotor.cz/fotbal/) se na českém trhu nabízí nový akční model Getz Champion.

Nedávno inovovaný Getz v tomto případě nedostanete se slevou, ale navíc proti běžným vozům vám prodejce přibalí kola z lehkých slitin, mlhové světlomety nebo obložení interiéru imitací karbonu. Nejlevnější Champion s motorem 1.1i (48,5 kW) příjde na 259.900,-Kč. I v této třídě nabízí Hyundai odpočet DPH, ale homologace kategorie N1 pětimístný automobil zredukovala na vozidlo dvoumístné.

Ve výbavě šampióna je manuální klimatizace, posilovač řízení, výškově nastavitelný volant, tónovaná skla, výškově nastavitelné sedadlo řidiče, elektrické ovládání předních oken nebo centrální zamykání. Ve výbavě je také řidičův airbag, ale za ABS, EBD a airbag spolujezdce je třeba připlatit 20 tisíc korun, podobně jako 8,5 tisíce za metalický lak.

Úplný ceník je ke stažení na stránkách www.hyundaimotor.cz.

Ondřej Láník
Diskuze (0)