Hyundai KONA Mystic – oblíbené kompaktní SUV v limitované edici

Komerční prezentace

Kompaktní SUV Hyundai KONA je mezi zákazníky nejvíce oceňováno pro svůj neotřelý design, dobré jízdní vlastnosti a rozsáhlou základní výbavu. K dispozici je ve verzi s klasickým spalovacím motorem, jako elektromobil nebo hybrid. Zájemci o nový vůz si mohou vybírat z široké palety výbav, která je nyní rozšířena o limitovanou edici Mystic startující již od 419.990 Kč.

Speciální limitovaná edice s názvem Mystic obsahuje 17" kola z lehké slitiny, pneumatiky 215/55 R17, čalounění sedadel kůže/látka + interiérový designový paket s detaily v červené nebo limetkové barvě, 3stupňové vyhřívání předních sedadel a vyhřívání volantu, automatickou klimatizaci, audio systém se 7" dotykovým displejem, RDS a MP3 přehrávač, USB & iPod a AUX, 6 reproduktorů, podporu Android Auto* & Apple CarPlay*, zadní parkovací kameru, zadní parkovací senzory, samostmívací vnitřní zrcátko, LED denní světla a projektorové hlavní světlomety, asistenta pro vedení vozu v jízdních pruzích LKA, systém sledování únavy řidiče DAW, tempomat s omezovačem rychlosti, elektrickou bederní opěrku řidiče nebo elektricky ovládaná přední a zadní okna.

Limitovanou edici Mystic je navíc možné kombinovat s paketem Guardian Plus za 15 000 Kč, který zahrnuje autonomní nouzové brzdění s varováním před čelním nárazem a detekcí chodců (pro motor 1,6 GDI HEV navíc s detekcí cyklistů), sledovaní mrtvého úhlu vnějších zrcátek, upozornění na projíždějící vozidla při couvání RCCW a také elektricky sklopná vnější zpětná zrcátka. Hyundai KONA v limitované edici Mystic bude k dispozici ve třech motorizacích – 1,0 T-GDI již za 419.990 Kč, 1,6 T-GDI se sedmistupňovou automatickou převodovkou za 469.990 Kč a 1,6 GDI Hybrid se šestistupňovým automatem za 579 990 Kč.

Modelová řada KONA byla pojmenována podle okresu KONA na ostrově Havaj a na trh byla uvedena v roce 2017 jako první malé SUV značky Hyundai v Evropě. Následující rok pak bylo představeno první zcela elektricky poháněné malé SUV, KONA Electric.

Hyundai KONA se může pochlubit nejen prodejními úspěchy, ale i ziskem mnoha ocenění. V roce 2018 se model KONA dočkal mezinárodního uznání v podobě ocenění iF Design Award za přitažlivý vnější design. Španělský deník ABC naopak jmenoval model KONA svým „Vozem roku 2019“.

*Android Auto a Apple CarPlay nejsou na českém trhu svými vydavateli oficiálně podporovány.

Komerční prezentace

Doporučujeme

Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly