Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Informace z Google Earth rovnou do vašeho BMW

Nadim Eid
Diskuze (7)
BMW a Google spojili své síly.

Navigační systém BMW nyní nově využívá v Německu map Google Earth. Tato aplikace pracující se satelitními snímky naší planety dokáže najít přesnou polohu zadané adresy a zobrazit i její přesnou podobu.

Díky tomu může majitel vozu BMW například najít místo schůzky podle adresy ze svého emailu. Adresa se nemusí složitě zadávat do navigace, stačí si ji tam pouze přeposlat pomocí služby BMW Assist a o ostatní se postará už šikovný software.

Podívejte se na ukázku práce s touto novinkou.

Nadim Eid
Diskuze (7)
Avatar - Pekelná Micinka
27. 3. 2007 20:34
Re: Google Earth pojde dopredu!
Jo, u GE se někdy zaseknu třeba na 4 hodiny. Problém je snaha některých uživatelů a "multiposty". No a pak rozlišení některých částí. Co se týká zkvalitnění, tak to záleží na tom, co si BMW zaplatí, protože myslím, že GE ukazuje jen atraktivní (z jakéhkoliv pohledu) místa. Pane lorenz, tak doufám, že to tentokrát uvezu.. ;-) >:D
27. 3. 2007 20:17
Google Earth pojde dopredu!
Mňa, ako pravidelného používateľa Google Earth, to veľmi teší, nakoľko sa dá čakať rozšírenie tohoto spôsobu a to, predpokladám, povedie k skvalitneniu Google Earth. Východné SK je absolútne odfláknuté. Ale napr. aj okolie nemeckého Gorlitzu a kopec ďalších a mnohých miest a vôbec väčšina sveta.
Avatar - Chuck Norris
27. 3. 2007 19:40
Re: Jak?
mno jako hlavně je to blbost protože nevím proč bych to jako rovnou nemoh napsat do navigace... ;-\
27. 3. 2007 16:52
dobrý
Vypadá to pěkně, maps.google.de zná dokonce i ulice mého rodného 7-mi tisícového městečka, takže dávám :yes: Divný, že už na to nikdo nepřišel dřív. Hm, některý věci jsou asi tak moc jednoduchý, že (skoro) nikoho nenapadne je zrealizovat ;-)