Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

iPod firmy Apple se zabydluje v Alfách Romeo

Ondřej Láník
Diskuze (5)
Na výstavě Mac World 2005 Apple oznámil spolupráci se značkou Alfa Romeo. Revoluční digitální hudební přehrávač iPod se stane plně integrovanou standardní výbavou v některých modelech Alfa Romeo.

Tisková zpráva Alfy Romeo:

Mac World 2005, nejvýznamnější výstava produktů Mac, se uskutečnila 10. - 12. ledna v San Franciscu. Přilákala více než 150.000 návštěvníků, a to zákazníků, novinářů a odborníků.

Při této prestižní události Apple oznámil spolupráci se značkou Alfa Romeo. Revoluční digitální hudební přehrávač iPod se stane plně integrovanou standardní výbavou v některých modelech Alfa Romeo.

Obě společnosti nevnímají tuto spolupráci jen jako pouhou obchodní dohodu. Sdílejí stejné hodnoty značky: díky technologickým inovacím a zachováním výjimečného designu si udržují charakteristické vlastnost svých výrobků a nabízejí svým zákazníkům jedinečný zážitek.

Apple je jednou z nejdynamičtějších společností na poli Hi-Tech. Díky iPod má v současné době vedoucí postavení na trhu digitálních hudebních přehrávačů. Alfa Romeo představuje mezi automobily nejlepší kombinaci stylu, vášně a technologie.

Spolupráce mezi společnostmi Apple a Alfa Romeo, mezi dvěma uznávanými novátory, je velmi specifická. Obě sdílejí stejný cíl: nabídnout svým zákazníkům možnost vytvořit a užít si osobní hudební zážitek doma a stejně tak i v autě: na vynikající úrovni, stylově a přitažlivě.

Obě společnosti významně přispěly k rozvoji průmyslového designu; každá si vybudovala vlastní styl a osobní charakter, díky jimž se výrobky výjímají na světových trzích.

IPod dnes můžete zapojit i v některých BMW, Mercedesech, Volvech, chystá se spolupráce s Nissanem a Ferrari.

Ondřej Láník
Diskuze (5)