Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jak v Rusku propagují Maserati (video)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (13)
Prezentovat model, který chcete prodat, můžete různě. Například v Rusku vám Maserati GranTurismo vychválí blondýna á la Marilyn Monroe.

Automobilky a jejich prodejci natáčejí různé druhy propagačních videí, kterými chtějí přilákat zákazníky ke svým modelům. V případě čerstvých novinek většinou stačí samotný automobil a o dostatečnou pozornost je postaráno, ale někdy je třeba vyzdvihnout i model, který je již pár let na trhu.

Maserati GranTurismo sice díky liniím své karoserie a výkonům 4,3-litrového vidlicového osmiválce umí přitáhnout pozornost i pět let po své premiéře, ale ruský projekt blonDDrive místo elegance italské karoserie sází na přitažlivost blondýny.

Právě ta je hlavní hvězdou téměř sedmiminutového videa, které má propagovat Maserati GranTurismo. Díky slečně s účesem ve stylu Marilyn Monroe a v těsném a krátkém oblečku si ale italské elegance užijete jen poskrovnu.

JAKE.AUTO.CZ: Maserati GranTurismo (všechny články)

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (13)
Avatar - white label
18. 3. 2012 11:42
Re: Blbá blondýna....nebo ne?
Mě se taky líbí i ten její účinný herecký projev... :yes: ;-)
18. 3. 2012 10:42
Blbá blondýna....nebo ne?
rozhodně ne - ta holka má nejen za ušima(nečumte jí na bágly...). Umíte někdo rusky? Jestli ano - tak všechno, co říká je účelně vypouštěno z jejích úst(už zase myslíte na prasárny co?) Prostě vytváří a mele dokola obraz toho, co si o sobě asi tak může myslet ten, kdo si to auto kupuje, aniž by k penězům přišel na základě svých vědomostí a práce(ano i práce v bankovním sektoru je tvrdá, byť si to mnozí nemyslí). Ona prostě útočí na to nejzákladnější, co mají "mazlíčci" rádi a proto se musí tvářit jako Barbie blbka... to aby intelikentuáklové měli pocit, že jsou nad ní a mohli si říkat, jaká je to Milka.... Zkrátka marketing přesně zamířený na cílovou skupinu ;-)
PS: hrozně rád bych viděl její reklamní klib na něco černého krabicoidního - jestli by tam zase natírala majitele bílých oblin
17. 3. 2012 19:22
Re: sound
[odkaz]
17. 3. 2012 12:34
Nááhodou..
Bez zvuku je to úžo >:-[] :yes:
Avatar - Sonny Crockett
17. 3. 2012 11:18
No nevim
Krásný Maserati, ale ta blbka by tam teda zaclánět nemusela :-)