Jak vybrat regály, které budou součástí vybavení skladů či garáží?

Komerční prezentace
Diskuze (0)

Sháníte regály a další úložné prostory do skladu? Kvalita by v tomto případě měla být na prvním místě – regály musí bez problémů zvládnout běžnou zátěž a vydržet i častou manipulaci se zbožím. V případě autoservisu či garáže oceníte speciální regály na pneumatiky.

Nejprve si ujasněte, jak rozměrné zboží chcete skladovat a zda se bude nacházet na paletách či půjde spíš o jednotlivé kusy. Nebo potřebujete prostor pro přehledné uskladnění menších součástek?

Paletové regály se hodí pro objemné zboží

V případě většího množství položek pravidelného tvaru umístěných na paletách budou nejlepší volbou paletové regály. Jejich rozměry jsou přizpůsobeny právě paletám a žádný prostor tak nepřijde nazmar. Vybírat můžete rovnou dle toho, kolik palet se zbožím se má vejít vedle či nad sebe.

Nosníky lze polohovat a police se tak přizpůsobí výšce jednotlivých balení. Pomocí přídavných sekcí navíc můžete paletový regál prodloužit. Jeho flexibilita tak umožňuje efektivní logistiku, skladování i následnou manipulaci.

Potřebujete místo na menší krabice?

Zvolte policové regály Pokud hodláte skladovat předměty menších rozměrů a bez palet – například v krabicích – ideální budou policové regály. Ty nejsou přizpůsobeny pro palety, ale pro skladnější balení.

Nabízejí většinou také značnou flexibilitu, takže výšku jednotlivých polic můžete upravit tak, jak je zrovna potřeba. Právě tento typ regálů se hodí do soukromé garáže, kde nikdy nevíte, co všechno bude muset zvládnout.

Autoservis ani garáž se neobejdou bez regálů na pneumatiky

Regály pro bezpečné a efektivní uskladnění pneumatik se hodí nejen do autoservisu, ale i do garáže. Šířku regálu i počet úrovní vybírejte dle toho, jaké množství pneumatik by měl celý systém pojmout. Stejně jako u ostatních regálů můžete i zde přidávat různé doplňky a rozšíření.

Regály na pneumatiky Regály na pneumatiky

V případě tohoto typu bývá zpravidla uvedeno, kolik pneumatik zhruba dokáže pojmout a jaká je jeho nosnost. Jednou z možností je také posuvný regál na pneumatiky, jehož výhodou je nízká hmotnost a vysoká nosnost.

Na různé drobnosti se hodí regál s boxy

K efektivnímu skladování menších předmětů – například součástek, nářadí, doplňků či příslušenství – bude ideální regály s boxy. Plastové boxy umožní okamžitý přehled o svém obsahu a lze je i jednoduše označit. Hodí se nejen do skladů, ale i do obchodů či do garáže.

Regál vybírejte dle prostorových možností, ale zaměřte se i na typ, velikost a počet boxů. Bude lepší regál s boxy stejné velikosti nebo využijete různé typy?

Policový regál s boxy Policový regál s boxy

Zaměřit byste se měli na kvalitu i rozměry

Rozhodněte se nejprve, jaký typ regálu bude vašemu provozu či garáži nejvíce vyhovovat a následně zvolte jeho velikost. Všechny typy regálů ve vysoké kvalitě i další vybavení skladu a dílen najdete třeba v e-shopu AJ Produkty.

Komerční prezentace
Diskuze (0)
Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly