Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jakými dárky potěšit motoristy? Překvapit umí i samotné automobilky

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Vybírání vánočních dárků může být stresující, pokud ale vybíráte dárky pro nadšené motoristy nebo milovníky aut, může vám výběr usnadnit samotná automobilka.

Většina automobilek totiž kromě samotných automobilů nabízí řadu doplňků, dárkových předmětů nebo originálního příslušenství. Na své si tedy přijdou jak milovníci automobilů všech věkových kategorií, tak i sportovci, cestovatelé nebo kutilové. Řadu z těchto předmětů nabízí automobilky na svých showroomech, mnohé už ale mají zřízené i vlastní e-shopy.

Pro příklad přitom nemusíme chodit moc daleko, stačí se podívat na Škoda E-shop, provozovaný mladoboleslavskou automobilkou. Ostatně jedná se také o skvělou ukázku toho, jak široké možnosti nyní automobilky pro zákazníky nebo fanoušky nabízejí.

Video se připravuje ...

Pokud hledáte dárek pro děti, nabízí automobilka například plyšového medvěda Kodiaq, pexeso, batohy, sportovní doplňky nebo sběratelské modely aut v měřítku 1:43. Zručnější děti ale možná dají přednost spíše stavebnici, díky které si mohou postavit autíčko v měřítku 1:35.

V nabídce je ovšem i oblečení – jak dětské, tak i pro dospělé. Zákazníci mohou vybírat z dětských overalů a body, pánských i dámských bund, vest, triček, atd. V nabídce jsou ovšem i doplňky, jako čepice, hodinky, tašky, svítilny, doplňky ke sportu (zejména cyklistice), atd.

Když už zmiňujeme sport, sluší se zmínit také speciální doplňky pro automobil, které cestování za sportem usnadní. I v nabídce Škoda tak najdeme střešní boxy, nosiče na lyže a snowboardy, kola, atd. Cestu za dobrodružstvím na sněhu navíc usnadní i řetězové sady, které přijdou vhod zejména na horách.

Video se připravuje ...

Tím už se pomalu dostáváme i ke kutilům, kteří by v současné nabídce mohli využít jak kompletní sady zimních kol pro modely Škoda, tak i některou z autobaterií, pro které nyní automobilka připravila speciální akce. Ceny přitom spadly až o 60 procent, takže pokud už teď vaše baterka jeví slabost při ranních startech, možná se vyplatí uvažovat nad výměnou.

Pokud tedy hledáte originální, a možná i praktický dárek pro milovníka motorismu, zkuste i e-shopy samotných automobilek. Možná budete překvapení, co všechno u nich nakonec najdete.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (1)

Doporučujeme

Avatar - Stejsn
13. 12. 2022 09:18
Co se modýlků týká,
mě by se líbilo tohle https://www.kaden.cz/…enska-strela-143 ale manželce se to moc nezdá.