Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jay Leno skončil v nemocnici, požár v jeho garáži mu popálil obličej

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Známý moderátor prý utrpěl ošklivé popáleniny od požáru benzínu, do dvou týdnů by však měl být zpátky na nohou.

Jay Leno je známý moderátor, komik a také milovník automobilů, kterých má úctyhodnou sbírku. Podle reportáže amerického TMZ měl však v sobotu nehodu, kdy v jeho garáži v Los Angeles vzplanul benzín a populárního moderátora popálil na levé straně obličeje a rukou.

Podle TMZ byly popáleniny vážné a Leno tak skončil na popáleninové klinice Grossman Burn Center. Samotný Jay Leno pak ve vyjádření pro Variety potvrdil, že utrpěl vážné popáleniny od požáru benzínu, nicméně by měl být v pořádku a během jednoho až dvou týdnů zpátky na nohou, jak uvádějí kolegové z Motor1.

Video se připravuje ...

Zatím není jasné co, požár způsobilo, podle informací TMZ ale v garáži údajně shořel jeden z renovovaných automobilů. Informace o zbytku sbírky či stavu garáže ale bohužel neznáme. Podle dostupných informací ale během požáru neutrpěl zranění nikdo jiný. Leno pak údajně krátce po incidentu zrušil všechna svá plánovaná vystoupení pro další týdny.

Připomeňme, že Jay Leno se proslavil jako komik a moderátor televizního pořadu The Tonight Show, který moderoval po více než 20 let. Ještě během moderování televizního pořadu si založil také YouTube kanál Jey Leno’s Garage, kde se věnoval automobilům nejen ze své fantastické sbírky. Mimochodem její součástí je i automobil Tatra.

V rámci svého pořadu na YouTube se však stále věnuje i rozhovorům se známými celebritami, nutno však dodat, že rozhovory se často točí kolem aut, nebo jsou v nich přinejmenším nahrávány. Často se přitom jedná o skutečně výjimečné vozy. Na pořadu pracuje Leno se stanicí CNBC.

Ondřej Mára
Diskuze (1)

Doporučujeme

16. 11. 2022 10:02
Preju brzke uzdraveni
Kdo zna Jay Leno Garage, vi ,ze JL je automobilovy buh. Velmi kompetetni a vtipny pruvodce svetem aut. At to co nejmin boli a rychle se uzdravi, drzim palce...