Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Jedním z majitelů Ferrari LaFerrari bude i fotbalista Cristiano Ronaldo

Michal Fokt
Diskuze (20)
Jaký dopravní prostředek si zvládnete koupit za šestnáctinu svého ročního platu? Že vám to vychází maximálně na olítanou Felicii? To fotbalová superhvězda Ronaldo si za ty peníze může dopřát LaFerrari.

Pokud nejste zarytý fanda do fotbalu, pak asi nevíte, že hvězda týmu Real Madrid Cristiano Ronaldo prodloužila svůj kontrakt se španělským celkem za rekordní částku 21 milionů euro za sezonu. A proč o tom píšeme a webu o autech? Je to sice zatím neoficiální, ale Ronaldo se prý rozhodl necelý jeden měsíční plat vrazit do pořízení auta. Ale, nebojte se, ještě mu z něj něco zbude.

Cristiano je totiž velký fanoušek Ferrrari a bude kupovat to nejlepší, co automobilka z Maranella v současnosti nabízí - LaFerrari, které začíná na 1,2 milionu euro, takže pár set tisíc zbude na případné extras. Ronaldo prý auto chce v modré metalíze a údajně už složil zálohu u jistého portugalského prodejce.

Získat LaFerrari není jen otázka peněz, je to i o loajalitě ke značce. Luca di Montezemolo již dříve oznámil, že možnost auto koupit dostanou jen ti, kteří už vlastnili nejméně pět nově koupených automobilů se vzpínajícím se koníkem ve znaku. S tím by u Ronalda neměl být problém, ví se minimálně o vlastnictví dvou 599 GTB (z nichž jedno naboural) a byl viděn i v modelech 575 a 599 GTO.

Ronaldo ovšem není (zatím) fixovaný jen na Maranello, nedávno si do garáže postavil Lamborghini Aventador a dříve jezdil i ve vozech značky Porsche, Audi a Bentley.

Michal Fokt
Diskuze (20)
24. 9. 2013 10:55
Re: respekt
Protože ta jaksi patří k té image, za kterou se platí a je uplně jedno, jak kdo potom to auto využívá.
24. 9. 2013 10:09
Re: Tento svet
Navíc fotbal je díky obrovské popularitě a rozšíření velmi konkurenčním prostředím a je velmi obtížné se v něm prosadit na absolutní špici. Zejména ve srovnání s ostatními sporty.
24. 9. 2013 09:11
Re: respekt
Na tom není nic smutného. Díky těm šejkům, hezounům a superstars můžou ta auta vznikat. Bez těchhle pozérů, jak říkáš, by nebylo moc lidí, kteří by byli ochotni, nebo spíš schopni za ně platit.
Avatar - Ham.
24. 9. 2013 00:20
Re: Tento svet
Větší cenu ve smyslu sumy peněz má to, za co je svět ochoten víc zaplatit. Normální zákon nabídky a poptávky. Komu se to nelíbí tak může jít a hrát lepší fotbal než Ronaldo a dostane ještě víc.
Avatar - Ham.
24. 9. 2013 00:19
Re: Tento svet
.