Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Káčko dostalo silnější motor z nové Fiesty

Martin Šidlák
Diskuze (0)
Se silnějším motorem, pozměněnou výbavou a novými barvami představil Ford vůz Ka pro modelový rok 2003. Ceny byly stanoveny na 259.900 korun, resp. 286.400 Kč za verzi Collection s vyšší úrovní výbavy...

Se silnějším motorem, pozměněnou výbavou a novými barvami představil Ford vůz Ka pro modelový rok 2003. Ceny byly stanoveny na 259.900 korun, resp. 286.400 Kč za verzi Collection s vyšší úrovní výbavy.

„Káčko“ nově pohání benzinový motor 1,3 Duratec o výkonu 1,3/51kW (70k, dříve 60 k), montovaný i do Fiesty. Největší točivý moment je 106 Nm při 3000 otáčkách za minutu. Na sto kilometrů potřebuje auto průměrně 6,2 litrů paliva.

Základní výbava zahrnuje imobilizér, posilovač řízení, výškově stavitelný volant a sedadlo řidiče. Vyšší výbava Collection zahrnuje například kůží potažený volant a hlavici řadicí páky, elektricky ovládaná okna, otáčkoměr, centrální zamykání s dálkovým ovládáním, rádio s přehrávačem či nárazníky v barvě karoserie. Na přání lze vůz doplnit o ABS, airbag spolujezdce a boční airbagy, klimatizaci či čtrnáctipalcová kola z lehkých slitin.

Ka je možné koupit v nových barvách - metalické stříbrné Oyster či modré Ink, z nemetalických pak třeba v červené Colorado s tmavými potahy Cascade Indigo.

Martin Šidlák
Diskuze (0)