Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kde koupit nejlevnější pneumatiky?

Prezentace klienta
Diskuze (55)
Všechny nabídky nyní na jednom místě na kdekoupitpneu.cz! Nová unikátní služba zrychlí hledání nejnižší ceny pneu na internetu.

Sezóna nákupu zimních pneumatik je v plném proudu, a tak vás možná už potkalo brouzdání po pneumatikářských e-shopech a vzájemné porovnávání jejich cen. Nová služba tohoto serveru prvotní výběr zásadně usnadňuje a urychluje, protože na jednom místě najdete nabídku všech důležitých prodejců pneu. Portál kdekoupitpneu.cz je vůbec prvním produktově zaměřeným online vyhledávačem pneu na českém trhu.

Jak to probíhá? Velmi jednoduše a intuitivně! Přes klasický formulář na http://kdekoupitpneu.cz zadáte výběr pneumatiky, kterou máte zájem koupit. Můžete přitom zadat velmi konkrétní dotaz na rozměr, značku i model pneumatiky nebo zvolit obecnější vyhledávání (rozměr, zimní apod.). Jestliže necháte koupi pneumatik na poslední chvíli, jistě oceníte možnost zaškrtnutí vyhledávání pneumatik, které jsou aktuálně skladem, a budou k vám moci dorazit v nejkratší možné lhůtě.

Výsledek dotazu se zobrazí formou přehledné tabulky s jednotlivými nabídkami vzájemně si konkurujících prodejců a e-shopů. Z výsledků vyhledávání se můžete následně přímým odkazem dostat na Vámi vybraný produkt na stránkách konkrétního e-shopu.

Samotný portál Kdekoupitpneu.cz pneumatiky neprodává, ale shromažďuje databáze jednotlivých obchodníků, takže výsledky vyhledávání nejsou ovlivněny potřebou něco uživatelům vnutit za každou cenu.

V současné době databáze obsahuje nabídky desítek e-shopů jako jsou například rajpneu.cz, pneu.cz, pneumatiky.cz, pneu.jbr.cz, pneushop.cz, e-pneumatiky.cz, svet-pneu.cz, pneunet.cz, extralevnepneu.cz, pneupetr.cz, osobnipneu.cz, pneu-servis.cz a řady dalších.

Aktualizace nabídky a cen se provádí několikrát denně tak, aby vyhledaná data byla stále aktuální. V nabídce je nyní více než 150.000 různých rozměrů a modelů pneumatik od několika desítek výrobců.

„Základní myšlenkou vytvoření portálu Kdekoupitpneu.cz je oboustranná spokojenost jak u zákazníků, tak i u prodejců. Těm se nyní naskýtá jedinečná příležitost prezentovat své zboží nejširšímu spektru zákazníků zcela zdarma, tím pádem rovněž i zvýšení návštěvnosti svého e-shopu, zlepšení jeho postavení ve vyhledávačích a nepochybně také obratu. Na druhou stranu tak zákazníci mají nově veškeré pneu přehledně seřazeny podle ceny a skladové dostupnosti na jednom místě, čímž ušetří svůj drahocenný čas, který by jinak věnovali složitému hledání vytoužených nejlevnějších pneumatik v rámci stovek nabídek českých prodejců“, informovali provozovatelé kdekoupitpneu.cz.

Začněte váš výběr zimních pneumatik a najděte nejlevnější pneu na Kdekoupitpneu.cz!

Prezentace klienta
Diskuze (55)
21. 12. 2019 22:05
pneu
Dříve jsem za pneumatiky dával opravdu velký ranec peněz, což se mi ale vůbec nelíbilo. Minulý měsíc jsem si však z https://www.pneuok.cz/ objednával nové zimní pneumatiky a cenou jsem byl velmi mile překvapen. Myslím, že už vím, kde budu od teď pravidelně pneumatiky objednávat.
7. 8. 2019 23:10
Pneu sleva
Mnoho zajímavých slev na pneumatiky je případně také na https://slevovykupon.net/…s/pneumatiky-cz/
29. 10. 2018 17:40
Slevové kupóny
Před pár dny jsem si objednával nové zimní gumy a podstatně jsem na nich ušetřil díky slevovému kupónu, který jsem si našel na > [odkaz] . Hlavně jsem díky němu nemusel dělat kompromisy, co se týká kvality, což by se zrovna u pneumatik určitě dělat nemělo :-)
29. 10. 2018 17:39
Díky
Díky za článek :-)
17. 7. 2018 23:22
Pneumatiky
Vždycky než koupím něco, co obvykle stojí tolik peněz, tak prvně kouknu na akční letáky, abych se ujistila, že jsem skutečně našla tu nejvýhodnější nabídku. Nejraději koukám tady - [odkaz] - najdu tam totiž opravdu všechny obchody, do kterých běžně chodím. :-)