Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Kia na náplavce? Čeká vás jedno velké překvapení!

Martin Machala
Diskuze (0)
Kromě v Česku už zavedených modelů v čele s nejprodávanějším cee´dem si pro náplavku připravila Kia i jednu horkou novinku.

Video se připravuje ...

Bude to jedna z nejdůležitějších premiér náplavky. Auto, které zatím viděla jenom hrstka vybraných novinářů. A s nímž se široká veřejnost blíže seznámí až na frankfurtském autosalonu… Náplavka si tedy odškrtne další zásadní premiéru. „Na výstavu Světa motorů přivezeme naši horkou novinku, model Stonic. Od tohoto vozu si hodně slibujeme, je totiž naším zástupcem ve stále oblíbenějším segmentu malých SUV,“ dozvěděli jsme se od Arnošta Barny, pověřeného generálního ředitele českého zastoupení.

Kia Stonic bude tedy jednoznačně největším tahákem, na stánku však samozřejmě nezůstane osamocena. Chybět nemůže u nás nejprodávanější model značky Kia, tedy cee´d. Samozřejmě se dostane také na větší SUV, stále velmi oblíbenou sportage. A třeba atraktivní optima se představí snad v ještě hezčí verzi kombi s označením SW a rovnou ve vrcholné specifikaci GT, Kia nezapomene ani na malé rio. Na stánek kie se zkrátka rozhodně vyplatí zavítat!

Výstava Auta na náplavce se koná v Praze od 31. srpna do 3. září na obou březích Vltavy a kromě automobilů je pro návštěvníky připraven i bohatý doprovodný program. Chybět nebudou kapely Jelen, Monkey Business či zpěvák Tomáš Klus. Po setmění se pak přítomní mohou těšit na 3D projekci do vodní stěny. Více informací o akci naleznete také na oficiální Facebook události.

Martin Machala
Diskuze (0)