Kia Sportage láká na stylovou verzi High Line za slušnou cenu. Na prodej jich je ale jen pár

Prezentace klienta
Diskuze (3)
Speciální edice Sportage dostupná jen u vybraných prodejců Kie je poháněná turbodieselem 1.6 CRDi, kombinovaným s dvouspojkovou převodovkou.

Limitované edice si spojíme hlavně s drahými exkluzivními automobily, jednu takovou ale nyní nabízí také Kia Sportage. Na trh dorazila speciální varianta High Line, limitovaná na 45 vozů. Zaplatíte za ni 699.480 korun.

Výbava vychází z verze Exclusive, proti níž je stylově laděné High Line dražší jen o 35.000 korun. Za tuto částku však dostanete 19palcová kola, čalounění kombinující látku s kůží a leskle černý dekor palubní desky, tedy prvky, které jsou jinak dostupné až pro vrcholnou variantu GT Line. V tomto případě ji ale dostanete i se slabším motorem a s dostupnější cenovkou, GT Line totiž pořídíte jen s 1.6 T-GDI (130 kW) nebo 2.0 CRDi MHEV (136 kW) za 829.980 Kč, respektive 909.980 korun.

Oproti stupni Exclusive ale High Line nepřidává jen špetku stylu navíc, ale také další výbavu. Ta je konkrétně rozšířena o elektricky nastavitelná přední sedadla (včetně bederní opěrky u řidiče), panoramatické střešní okno, bezklíčový vstup a elektricky ovládané víko kufru.

Dále nechybí ani navigace ovládaná prostřednictvím sedmipalcové obrazovky, dvouzónová automatická klimatizace, tempomat, vyhřívání sedadel vpředu, vzadu i volantu, dešťový senzor, šest airbagů nebo zadní parkovací senzory.

Motor je k dispozici jediný, a to konkrétně turbodiesel 1.6 CRDi (100 kW), kombinovaný s pohonem předních kol a sedmistupňovou dvouspojkovou převodovkou.

Kia Sportage High Line je nabízena výhradně prostřednictvím prodejce Autobond Group, jehož provozovny najdete v Praze, Ostravě, Plzni a Karlových Varech. Automobil je dostupný skladem, a tak je k dispozici prakticky okamžitě. Vybírat je možné z šesti barevných kombinací, z tmavě šedé a černé, červené, tmavě modré, světle šedé nebo bílé metalízy.

Prezentace klienta
Diskuze (3)

Doporučujeme

Autorizovaný prodej Servis osobních aut Autobazary Pneuservisy Náhradní díly
11. 3. 2019 17:49
Re: Test faceliftovaného modelu
Jak jinak, že..;-)
Avatar - karoque
11. 3. 2019 17:25
Re: Test faceliftovaného modelu
Ne nechystají. Bude tu test Karoqu ;-)
2. 3. 2019 15:08
Test faceliftovaného modelu
náhodou nechystáte? Najlepšie s novou motorizáciou 1.6CRDi s 4x4 AT. :yes: