Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lamborghini za 11 milionů zapálil v Praze žhář, zřejmě se také popálil

ČTK
Diskuze (4)

Vůz Lamborghini za 11 milionů korun zapálil na konci září v Praze žhář. Dokládají to záznamy z kamer, které dnes zveřejnila policie na webu.

Pachatel se zřejmě při tom také sám popálil, což by mohla být podle policie stopa k vypátrání žháře. Policisté žádají veřejnost o pomoc s pátráním po podezřelém.

Požár zničil luxusní osobní auto Lamborghini Huracán parkující ve Freyově ulici v pražských Vysočanech v noci z 28. na 29. září. Z fotografií zveřejněných dříve hasiči vyplývá, že vůz byl u provozovny prodejce aut Advantage Cars. Na záznamu z bezpečnostní kamery je vidět muž v mikině s kapucí, který přichází k Lamborghini s kanystrem, vůz polévá hořlavinou a následně ho zapaluje. Při zapálení hořlavina prudce vzplála i mimo vůz a plameny zasáhly i samotného žháře.

Video se připravuje ...

"Rádi přivítáme informace i k osobě ve vašem okolí, která má čerstvé popáleniny v obličeji a na rukou," požádali policisté veřejnost. Žhář je pravděpodobně muž střední postavy. V době činu byl oblečen do mikiny s kapucí, zřejmě značky Adidas, a měl na sobě také světlé kalhoty a bílé tenisky značky Nike. "V neposlední řadě se obracíme i na samotného podezřelého, aby své nepochopitelné jednání přišel vysvětlit na jakoukoli policejní služebnu, či kontaktoval linku 158," sdělil mluvčí pražské policie Jan Rybanský.

ČTK
Diskuze (4)

Doporučujeme

12. 10. 2022 16:11
Re: Reseni
A možno ho majiteľ túroval pred domom každý deň!
Avatar - Mikesus
12. 10. 2022 10:01
Re: Reseni
Taky mně napadl pojistný podvod a nějaký bílý kůň. Ale na druhou stranu, dnes člověk potká různá individua, u kterých nikdy nevíte, co je napadne.
12. 10. 2022 01:30
Re: Reseni
Pojistný podvod mě napadnul jako jediné vysvětlení. Mluvili o tom, že to bylo auto pro zákazníka. A to ho nechali stát jen tak venku? Zvláštní.
11. 10. 2022 20:08
Reseni
Takze nyni vime, ze to byl zhar a pozar nevznikl samovolne v motorovem prostoru. Docela by mne zajimala motivace a myslenkove pochody onoho zhare. Pojistny podvod, zavist, nas*any soused..