Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Land Rover Discovery Vision: Předzvěst nového Discovery se ukáže v New Yorku

Jan Mička
Diskuze (8)
Koncept Discovery Vision má položit základ zcela nové identity značky. Podobně tomu tak bylo i u minulých verzí „Disca“.

Land Rover Discovery Vision představí na blížícím se autosalonu v New Yorku zcela nový designový směr britské automobilky a průkopnické technologie. Zřetel přitom není brán pouze na tvary, ale především bezkonkurenční schopnosti v terénu a všestrannost pro denní použití. Základní filozofii tedy v Land Roveru stále dodržují.

Automobilka nám toho v krátkém videu nenapověděla mnoho, něco ale přece. Koncept dostane skoro vodorovnou kapotu a zalomenou linii střechy, která, pravděpodobně jako jedna z mnoha indicií, odkazuje na minulé generace mastodontního Land Roveru Discovery. Zajímavostí je také negativní sklon sloupku C, v jehož souvislosti nemůžeme opomenout Mercedes-Benz ML.

Podle Gerryho McGoverna, šéfa designu automobilky Land Rover, je Discovery stěžejní pro budování celosvětové identity značky. Díky obdivu modelu po celém světě a silné zákaznické základně to je právě předzvěst jeho nové generace, kterou si automobilka vybrala pro ukázku toho nejlepšího, s čím se budeme v příštích letech setkávat.

Jan Mička
Diskuze (8)
3. 4. 2014 16:01
Re: Freelander?
Bude Freelander, ale přejmenuje se na Discovery
Avatar - 3_diamanty
3. 4. 2014 12:16
Re: Freelander?
tak tak presne :yes:

preto som bol v tom ze discovery pride prvy... a ono to vlastne bude nastupca freelandera ale v postate ho uz zaradia do rodiny "discovery" takze preto som v tom mal trosku nejasno... uz je to jasne
3. 4. 2014 12:16
Re: Freelander?
Nebude to Freelander, ale nejmenší z řady Discovery, která se stává brandem.
Avatar - 3_diamanty
3. 4. 2014 12:15
Re: Freelander?
otazne je ci to vobec bude freelander kedze to tak vyzera ze nazov freelander konci [odkaz] a nestupca terajsieho freelandera by sa mal prippojit k discovery... zrejme spolocna plosina alebo take nieco neviem ... takze zrejme pojde o nejaky novy model z rodiny "discovery"
3. 4. 2014 12:04
Re: Freelander?
Ještě tento rok se představí nástupce Freelanderu, nový Disco nejdřív 2015.