Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Lionel Messi se stal tváří automobilky Tata

Michal Fokt
Diskuze (1)
Slavný argentinský fotbalista Lionel Messi se stal celosvětovým ambasadorem značky Tata. S indickou firmou má dvouletý kontrakt.

Kapitán argentinské reprezentace a hráč klubu FC Barcelona uzavřel dvouletou smlouvu s indickou automobilkou Tata, na jejímž základě se stane oficiální tváří značky s celosvětovou působností. Prvním společným projektem bude kampaň #madeofgreat, která má podle oficiálních vyjádření vycházet z filozofie značky "poskytovat nejlepší inovace ve třídě osobních automobilů v kombinaci s ohromujícím designem, senzačním výkonem a vzrušujícími inovacemi."

Zástupci indické značky Messiho považují za ikonu současné mladé generace a vynikajícího fotbalistu a Argentinec je pochopitelně "vzrušen spojením s Tatou a byl vždycky fascinovaný Indií a o této rozmanité zemi slyšel spoustu skvělých věcí." Dokonce tam jednou se svou reprezentací byl a už se logicky nemůže dočkat, až do Indie znovu zavítá.

Které auto s ohromujícím designem, senzačním výkonem a vzrušujícími inovacemi asi Messi v rámci spolupráce dostane? Bude se v ulicích Barcelony prohánět v Nanu, Zestu nebo Indice? Já vím, spíš to vypadá na nějaký F-Type, ale to přece jen není tak úplně Tata...

Michal Fokt
Diskuze (1)
Avatar - Auto CZ
4. 11. 2015 18:26
To nas vobec nezaujima
nas zaujima co najviac predavat sodofky a co najmenej hnujdaje, nas zaujima aby majitel sodofky bol tupy a iba platil a platil neschopny servis, nas nezaujima prepad akcii volcwaginy, a aj tak ronaldo je presvedceny, ze je lepsi ako massi >:D ronalda si kazdy moze obliect pod nohavice, a massiho autistu na auto cz nespominajte zbytocne.