Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Listopad: měsíc Renault F1 teamu

Ondřej Láník
Diskuze (70)
Renault se letos opět úspěšně ujal vlády dovozcům na českém trhu nových automobilů. Jak to dělá? Jde zejména o žádané malé vozy a vozy nižší střední třídy, které největší francouzská automobilka dokáže v ČR nabídnout za atraktivní ceny.

Renault se letos opět úspěšně ujal vlády dovozcům na českém trhu nových automobilů. Jak to dělá? Jde zejména o žádané malé vozy a vozy nižší střední třídy, které největší francouzská automobilka dokáže nabídnout za atraktivní ceny.

300 zákazníků má teď možnost u příležitosti dvojnásobného vítězství stáje Renault v seriálu mistrovství světa F1 získat vůz z limitované série Mégane Renault F1 Team za cenu již od 380.000,- Kč. Ušetříte až 163.000,- Kč. V základní výbavě tento vůz nabízí také sportovní interiér, autorádio s CD, klimatizaci a patnáctipalcová hliníková kola.

Renaultův bestseller Thalia se nabízí od 219.000,-Kč, když v základní výbavě jsou již dva přední airbagy, ale schází mj. posilovač řízení, rádio nebo ABS (u základní verze nelze objednat, jinak za 17.000,-Kč). Ještě o dvacet tisíc levněji Renault prodává městské Twingo, které ke dvěma airbagům přidává ještě elektricky ovládaná okna a možnost za příplatky rozšířit bezpečnostní výbavu o boční airbagy nebo ABS s brzdovým asistentem.

Pro českého zákazníka zůstávají lákavé také výběhová Clia, prodávaná pod obchodním jménem Clio Storia. Základní pětidveřový model lze s motorem 1.2 (43 kW) pořídit za 224.900,-Kč.

Využít lze také nabídku slevy 20.000,- Kč na všechny vozy Renault při financování prostřednictvím Renault Leasing.

Ondřej Láník
Diskuze (70)