Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Louis Vuitton představuje sadu zavazadel z uhlíkových vláken pro BMW i8

Michal Fokt
Diskuze (10)
K luxusnímu supersportu patří i luxusní zavazadla od renomovaného specialisty. Louis Vuitton připravil sadu, která se perfektně hodí ke karbonovému BMW i8, je totiž vyrobena také z uhlíkových vláken.

Masivní použití karbonu je jednou z důležitých součástí identity ekosupersportu od BMW a francouzskou firmu Louis Vuitton, specializovanou na zavazadla všeho druhu, inspiroval i při návrhu sady tašek právě pro mnichovský plug-in hybrid. Tradiční kůže by také byla rozhodně v pořádku, nicméně mnohem stylovější je materiál, jenž využívá karbonových vláken a jenž je díky nim údajně extrémně odolný. Co je ale určitě ještě důležitější, ke karbonovému i8 struktura tkaniny s laserem vyřezávaným logem LV skvěle sedí. A na tu kůži nakonec také došlo, je použita na ucha, popruhy a horní a spodní část tašek.

Sada zavazadel zahrnuje dvě tašky a futrál na oblek ze zmíněné speciální tkaniny a skořepinový kufr, které jsou navrženy tak, aby perfektně vyplnily odkládací prostory v kabině vozu. Zakoupit si je budete moci počínaje 1. dubnem v obchodech Louis Vuitton v Mnichově, Miláně, Londýně, Paříži, Moskvě, Dubaji, New Yorku a Los Angeles, musíte si ale jejich dodání předem objednat. O ceně se nemluví, buď na to máte, nebo ne...

Michal Fokt
Diskuze (10)
3. 3. 2014 10:24
Re: ŽEJO JE TO ŠÁHLÝ
Audi snad žádná zavazadla nedělá. Sady na míru nabízí jen výjimečně a nevím, od koho je berou. Vím, že spolupracují s Poltrona Frau, když dojde na lepší věci z kůže. U R8 vyjde sada myslím na 150 tisíc.
Avatar - peV
3. 3. 2014 10:04
Proč ne
Faktem je,že i základní canvas je velice odolný a snese hodně aniž by to bylo na vzhledu poznat, ale tohle asi taky nebude špatný. Kupec tohohle auta už beztak par "obyč" LV tašek má :-)
2. 3. 2014 22:00
i8 vs. zavazadla
Aby to nakonec nedopadlo tak, že někdo zatouží po zavazadlech LV a i8 bude trpět jenom jako příslušenství >:D
Avatar - Egi
2. 3. 2014 20:20
Re: ŽEJO JE TO ŠÁHLÝ
Bodejť by jo. Luis Vuitton spolupracuje jen se špičkovými výrobci >:-[]
2. 3. 2014 20:10
Re: ŽEJO JE TO ŠÁHLÝ
........................................ NEPODPOROVAT ANI JEDNOHO ;-\