Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Luxusní Mercedes třídy V má po úpravě kávovar i ledničku na šampaňské

Stanislav Kolman
Diskuze (0)

Úpravce OKCU se pustil do „véčka“ od Mercedesu, aby z něj vytvořil ještě luxusnější přepravník.

Společnost OKCU je specialistou na individuální automobilové úpravy a nejinak je tomu v případě Mercedesu třídy V, ze kterého někdo toužil mít ještě luxusnější dodávku. Projekt nese označení Artisan Edition a zatímco zvenčí jej poznáte nanejvýš podle odlišných nárazníků, uvnitř je změn celá řada.

A zapracovalo se i na detailech, které nejsou na první pohled vidět. Úpravce zlepšil izolaci interiéru a nainstaloval dovnitř prémiový audiosystém Bang & Olufsen, streamování Apple Airplay či bezdrátové dobíjení chytrého zařízení.

Kromě toho firma OKCU přepracovala sedačky, které prý nyní odpovídají kvalitně Rolls-Royce. Bílou kůži doplňují tmavě modré detaily a bezpečnostní pásy ve stejné barvě. Mezi dvěma sedačkami ve druhé a třetí řadě najdeme masivní konzole, přičemž jedna z nich je vybavena malým iPadem, zatímco druhá kávovarem na espresso. Chybět samozřejmě nesmí ani chladnička na šampaňské či krabička na doutníky z kvalitního dřeva.

Ostatně celá řada interiérových prvků je vyrobena z kvalitního dřeva, například i vnitřní obložení boků interiéru. Luxusní dojem podtrhuji kvalitně zpracované ovladače a tlačítka včetně ovládání zmiňovaného audiosystému s povrchovou úpravou z růžového zlata. Třešničkou na dortu je pak hvězdná obloha, opět po vzoru Rolls-Royce.

Úpravce provedl modifikace tak, aby bylo možné ovládat drtivou většinu funkcí skrz iPad uvnitř, případně pomocí hlasových příkazů. To zahrnuje zvednutí přepážky mezi cestujícími a posádkou vpředu, nastavení stolků, opěrek nohou, masážní funkce sedadel a mnoho dalšího. Firma sice neuvádí, na kolik takováto přestavba přišla, ale něco nám říká, že levná záležitost to rozhodně nebyla.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)

Doporučujeme