Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

McLaren 650S Project Kilo: MSO se překonává

Michal Fokt
Diskuze (0)
Divize McLaren Special Operations (MSO) představila další unikátní projekt, podle vlastních slov jeden z nejvíce personalizovaných, jaký v jejím podání dosud vznikl.

Zdá se, že divize automobilek, mající na starosti zákazníky s nadstandardními požadavky, se v poslední době rozhodně nenudí, klientů, kteří chtějí mít své auto jiné, než ostatní a upravené přímo experty v továrně, očividně přibývá, stejně jako narůstá jejich ochota se se svými krasavci pochlubit celému světu.

Divize MSO od McLarenu tak nyní představuje kupé 650S Project Kilo. Komu je vůz určen a kolik to stálo sice není známo, dost na tom, že se můžeme pokochat úpravou, která je podle MSO jednou z nejdůkladnějších, jakou dosud vytvořila, alespoň vizuálně. Vůz dostal spoustu karbonových dílů - střechu, zadní difuzor, ventilační mřížky, prahy dveří a přídavný panel na palubní desku s indikátory řazení.

Nezůstalo ale jen u uhlíkového kompozitu. Olejové víčko a víčko pro doplňování vody jsou hliníková a lakovaná v barvě karoserie s oranžovými logy McLaren a ve stejném laku je vyvedena též vnitřní část dveří. Výfuk má ochranný štít proti žáru potažený 24karátovým zlatem, a na krytu motoru je namalován pták kiwi coby symbol Nového Zélandu, rodiště zakladatele značky Bruce McLarena.

Michal Fokt
Diskuze (0)