Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz C Edition 1: První vydání pro první rok

Jan Mička
Diskuze (23)
Mercedes-Benz se drží tradice také u nové generace třídy C. Exkluzivní Edition 1 bude dostupná prvních dvanáct měsíců prodeje.

Necelé dva měsíce po spuštění výroby nové generace Mercedes-Benzu C (W205) v továrně v Brémách informovala automobilka o příchodu exkluzivního vydání Edition 1. Sedan střední třídy se tak vydal ve šlépějích celé řady současných modelů, které se rovněž pyšnily či stále ještě pyšní specifickými plaketami na bocích karoserie.

Automobilka však nezůstala pouze u plaket. Karoserie Mercedes-Benzu C Edition 1 nese prvky výbavové linie Avantgarde, stojí na litých 19" kolech s možností výběru mezi dvojicí designů a chybět nebude ani široká škála exkluzivních laků karoserie.

Oproti standardním verzím Mercedes-Benzu C se Edition 1 liší také v interiéru. Základem jsou vyhřívaná sedadla Designo s kontrastním čalouněním kůží Nappa, černé provedení střechy, velurové koberce, osvětlené prahové lišty s nápisem Mercedes-Benz, multifunkční tříramenný volant AMG nebo obložení přístrojové desky, které připomíná broušený hliník.

Jediné, co automobilka prozatím nezmínila, je seznam motorizací, které budou pro první vydání Céčka k dispozici. Stejně jako v případě modelu GLA však můžeme uvažovat o verzích C 200, C 250, C 200 CDI či C 220 CDI. Start výroby je plánován na 7. dubna, základní cenu zatím neznáme.

Jan Mička
Diskuze (23)
31. 3. 2014 14:16
Re: nová C-Klasse
Nie je zadarmo, ale za doplatok 60 €.

ĎALŠIA VÝBAVA
Palivová nádrž s väčším objemom 66 l kód 916 - 60,00 €

27. 3. 2014 11:55
Re: C JAKO CÍL
Když jsem psal, že současné Cé ani facelift nepotřebuje, netušil jsem, co maj v záloze.
Aspoň že tam dali ten tablet, jinak by nebylo moc kam plivnout, ale až ho s dalším faceliftem odstraní, už si pro něj půjdu :-)
26. 3. 2014 17:34
Re: nová C-Klasse
Malá nádrž je iba na oklamanie predpisov. Za príplatok 0,- eur sa dodáva 66-litrová.
26. 3. 2014 16:09
C JAKO CÍL
Je neuvěřitelné, jakou klasu, jaký šmrnc a jaký šajn lze vykřesat z klasické karoserie. Mercedes opět ukázal, že umí tvořit démanty. Jasně, to hlavní teprve přijde - E-Klasse, ovšem i menší bráška už dnes předvádí vrcholný estetický koncert tvarů. Je to tak dobré, že se z toho tají dechy.

A kdyby to ještě šlo, urvat uvnitř to kino, je to démant bez ztráty kytičky. Jistě, Mercedes...

Dnes velmi zřetelně a uznale - BRAVO MERCEDES-BENZ :yes: :-!
Avatar - boost.
26. 3. 2014 15:48
Re: nová C-Klasse
Co pořádný motory, spíš pořádný vejfuky. [odkaz]

8-s :no: