Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz přiveze do Detroitu velký kabriolet. Čtyřdveřový!

Ondřej Láník
Diskuze (19)
Automobilka s třícípou hvězdou ve znaku již do automobilového marketingu zavedla pojem čtyřdveřové kupé (CLS). Nyní je logicky na řadě kabriolet. Dlouhé vysvětlování však tentokrát nebude třeba.

Zdroje obeznámené s děním v automobilce Mercedes-Benz včera potvrdily, že německá značka představí na detroitském autosalonu ojedinělou studii čtyřdveřového kabrioletu. Zatímco "čtyřdveřové kupé" CLS vychází konstrukčně z menšího Mercedesu řady E, velký otevřený model má mít svůj základ v řadě S. Pod kapotou prý zurčí dvanáctiválcové srdce z S600. Posádku od okolního světa nedělí buď vůbec nic nebo jen vrstvená látková střecha.

Podle prvních informací jde o předobraz exkluzivního vozu, který by se s vysokou pravděpodobností mohl dostat do sériové výroby.

Ondřej Láník
Diskuze (19)
14. 12. 2006 11:25
Re: 4 dverove kabrio??
To byla Felicia, MTX Favorit měl pouze jeden pár dveří.
13. 12. 2006 08:09
Re: Otazka do fora
safrajsem se nepřihlásil
Avatar - donPedro
12. 12. 2006 22:01
Re: kupé CLS?
Oh, kéž by všecky sedany byly zmršeny jako tento, anebo taky třeba podobně jako to auto co má 4 dvéře přímo v názvu, a já ho beru taky jako kupé (samosebou že 4dvéřové). Tož tak.
Avatar - hattori_hanzo
12. 12. 2006 21:45
Re: 4 dverove kabrio??
Vážně?Tak to se omlouvám! ;-) Myslím že tyhle systémy mají smysl a potenciál spíš v zemích jako je amerika...
Avatar - hattori_hanzo
12. 12. 2006 17:43
Re: 4 dverove kabrio??
Pete,tohle je Mercedes,ne Kia!Nejdřív si o Sku něco přečti a pak mudrcuj!Tohle auto ví že nabouráš ještě před tím než se zmuchlá první plech a taky tě na to náležitě připraví - sedačka,okýnka,aribagy...Hned po tom co se přestane pohybovat zavolá pomoc a vyšle souřadnice kde jsi!Věř mi že tady bude bezpečnost větší než v 90% "běžnejch" zavřenejch aut...