Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé: Na maximum s AMG Performance Studio

Michal Fokt
Diskuze (2)
Seznamte se s nejsportovnějším Mercedesem S Coupé, jaký může opustit výrobní linku stuttgartské automobilky.

Vůz Mercedes-Benz S 63 AMG Coupé už známe, představil se nám v březnu, ale jak už to ve Stuttgartu bývá, nepředstavuje tato verze samotný vrchol nabídky. Tuto roli plní "tovární tuning" AMG Performance Studio a právě tato varianta dvoudveřového "eska" si právě nyní odbývá svou virtuální premiéru.

Mercedes S 63 AMG Coupé Performance Studio přichází s možností pořídit si keramické brzdy, dvacetipalcová kovaná hliníková kola ve třech barevných provedeních a připraven je také AMG Carbon-Fiber Package, zahrnující přední spoiler, nástavce prahů a kryty zpětných zrcátek. Tyto díly přitom mohou být v "syrovém" karbonovém vzhledu nebo lakovány černým leskem.

Sáhnout lze ještě po Night Package, zahrnující tmavé koncovky výfuku, lesklý černý difuzor zadního nárazníku a "zakouřená" zadní a boční okna. Naporoučet si můžete ovšem též karbonový kryt motoru, volant AMG Performance s kůží Nappa a mikroplyšem nebo prahové lišty s modrým podsvícením. Možností individualizace je však pochopitelně mnohem více. Milovníky rychlosti potěší zejména možnost nechat si posunout omezovač z 250 na 300 km/h, ovšem až poté, co majitel absolvuje lekci AMG Driving Academy.

Michal Fokt
Diskuze (2)
Avatar - CHerokee
14. 5. 2014 22:05
Re: No... povedzme...
No nevím, ale u dvou S coupé jsem stál v Ženevě a slintal jsem nad oběma provedeními. :-)
Avatar - ericho33
14. 5. 2014 18:15
No... povedzme...
Prečo tie MB vyzerajú dobre, až keď prejdú cez AMG? ;-\ :yes: