Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mercedes-Benz třídy S: nové fotografie

Libor Zezulka
Diskuze (95)
Mercedes-Benz doplnil oficiální galerii nové třídy S o další snímky. Prohlédněte si je.

Pro Mercedes-Benz velmi důležitá třída S se v novém poprvé ukáže na autosalonu ve Frankfurtu. Nebude to však setkání s neinformovaným publikem, německá automobilka s předstihem uvolnila všechny důležité technické informace a dokonce podrobný popis inovací a bezpečnostních systémů, média poté přidala ceny, přesné ceny a výbavu nového eska znají i čeští zákazníci. Nyní Mercedes-Benz doplnil galerii o další zajímavé snímky. Než vám nabídneme živé fotografie z Frankfurtu, můžete si novou třídu S „vychutnat“ alespoň na nich.

Diskuse: Myslíte si, že bude nová třída S stejně úspěšná jako předchůdce? Kdybyste zvažovali koupi vozu z luxusního segmentu, koupili byste si esko nebo raději některého z konkurentů?

Libor Zezulka
Diskuze (95)
11. 8. 2005 23:01
Re: MB BYL JE A BUDE
To je jasný. Prvních pět tisíc aut ať si koupí někdo jinej. Vánočku mám taky radši až z vypečený trouby
11. 8. 2005 22:17
Re: MB BYL JE A BUDE
11. 8. 2005 21:45
Re: MB BYL JE A BUDE
Phaeton je nádhernewj kus. Es jsme ještě neviděli... ale bude to úchvatné - třeba ten Cé sloupek se sklonem až coupeosním Myslím, že naživo to bude dokonalost sama.
11. 8. 2005 21:30
Re: MB BYL JE A BUDE
No, to ne. Dělaj ale prej nové eS... to tě uspokojí určitě.
11. 8. 2005 21:16
MB BYL JE A BUDE
Kdo si tak od roku 1930 koupil Mercedes, udělal jen dobře. To platí do dnešního čtvrtka a bude to platit i zejtra ráno a i za 50 let. Pravda tedy je, že u MB asi neznaj příspěvky na auto.cz ohledně poruchovosti jejich výrobků, protože to by snad raději vyhlásili bankrot. Pánové buďte klidní, zejména vy, z těch kritiků, co jste z Mercedesu zatím políbili akorát tu jeho hvězdu někde večer na parkovišti. Bude to dobré. Každému kritikovi bych doporučil svézt se v autě střední třídy (přesedlat z nižší by mohlo vyvolat šok) a pak se svézt třeba v Ečku. Dost to otevře oči. Je třeba vědět, že je možné se tu hádat o zadní blinkr Civica... ovšem jsou auta, která jdou mimo tebe. Ta auta jsou vrcholem umu největších inženýrskejch mozků planety a těm, těm rozhodně konkurovat nemůžem... Mezi tato auta nepochybně patřil, patří a patřit bude Mercedes... chce to překonat ostych a hupsnout do něho... jo, jo... chceš zažít zázrak - teď nevěříš, že je to možné, tak to zkus a až se z toho probereš, neco tu napiš. P.S. ve slově fantastický se píše po "t" měkké i. Já abys tam neměl pak hrubku