Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mini Paceman: Megagalerie omlazeného crossoveru

Michal Fokt
Diskuze (0)
Třídveřové SUV Mini zveřejnilo skutečně obrovskou fotogalerii v dubnu představeného faceliftovaného třídveřového SUV Paceman a přidává také něco nových informací.

Mini letos na jaře představilo facelift crossoveru Paceman, jenž přichází v rámci modelového roku 2015 do prodeje právě v těchto dnech a to necelé dva roky od premiéry. Ve výše odkazovaném článku se dozvíte, že novinka přichází s úpravami masky chladiče (u verzí Cooper S a JCW), možností barevně odlišit střechu (včetně Chilli Red výhradně pro JCW), vyměnit chromované doplňky karoserie lesklými černými a též s novými metalickými laky Jungle Green metallic and Midnight Grey.

Paceman také dostává u všech verzí standardně litá kola, 16" i 17" ráfky jsou lehčí, než předešlé a ve verzi Minimalism se dodávají s pneumatikami s nízkým valivým odporem. Provedení John Cooper Works je standardně vybaveno 18" koly. Poslední změnu vzhledu dělají sériově montované LED mlhovky a denní diodové svícení. Kabina s uspořádáním 2+2 benefituje z lepšího odhlučnění, přibyly chromové lemy ovladačů ventilace, verze JCW dostala příslušné logo na "budíky", které jsou nyní pro všechny verze standardně černé. Infotainment Mini Connected nyní nabízí široké možnosti komunikace mezi palubními systémy a smartphony.

Mini nově dodává, že se stala standardem pro všechny verze sportovní sedadla a středový úložný prostor Mini Center Rail a jasno máme teď i nových Euro 6 motorizacích. V nabídce jsou i nadále čtyři motory, přičemž verze Cooper S posílila o 5 koní na 190 k (140 kW) a sportovnější JCW má nově standardně pohon všech kol.

Michal Fokt
Diskuze (0)