Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mitsubishi: Auta v historickém centru Prahy? Netradiční příležitost pro nové zážitky

Stanislav Kolman
Diskuze (0)
Jedním z vystavovatelů na jedinečné výstavě Auta na náplavce bude také automobilka Mitsubishi. Které modely na břehu Vltavy ukáže?

Video se připravuje ...

Mitsubishi v unikátní výstavě Auta na náplavce vidí mnoho zajímavých příležitostí. „Je to netradiční spojení automobilové výstavy se společenskou a kulturní akcí,“ říká Martin Saitz, generální ředitel Mitsubishi Motors.

Názory lidí se různí na místo konání akce. Zatímco někteří o automobilech na náplavce nechtějí ani slyšet, jiní tento originální nápad vítají vřele. „Musíme nabídnout hlavně zážitky,“ říká dále Saitz s tím, že výstava aut v historické části Prahy může být skvělou příležitostí.

Již z dřívějška víme, že Mitsubishi na náplavce chystá českou výstavní premiéru modelu Eclipse Cross, japonská značka toho ale k Vltavě přiveze mnohem více. „Chceme představit zejména naše nejprodávanější modely. V prvé řadě je to bestseller ASX ve stoleté edici, kterou si letos připomínáme výročí značky. Dále speciál L200 a nový Eclipse Cross,“ dodává zástupce automobilky.

Připomeňme, že jedinečná akce startuje 31. srpna a koná se až do 3. září. Kromě automobilů samotných bude pro návštěvníky připraven také bohatý doprovodný program, včetně koncertů kapel Jelen a Monkey Business. Vstupné je přitom zcela zdarma! Více informací o výstavě naleznete na oficiální Facebook události.

Stanislav Kolman
Diskuze (0)