Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Mitsubishi Colt nyní s pětiletou zárukou

Ondřej Láník
Diskuze (2)
Mitsubishi Motors přišlo se speciální akční nabídkou pětileté záruky na vozy Colt (mimo kupé-kabrioletu CZC). Nabídka platí do 31.8. 2007.

K cenovému zvýhodnění pro modely Colt ve výši 25 až 30 tisíc korun (10 tisíc plošná hotovostní sleva a 10 až 15 tisíc sleva při nákupu na leasing) podle provedení a výbavy nabízí Mitsubishi Motors a všichni jeho autorizovaní prodejci nově i pětiletou záruku zdarma.

Vedle standardní 3 leté záruky od výrobce, tj. od Mitsubishi Motors Corporation, získává zákazník prodlouženou záruku až na 60 měsíců nebo do ujetí 130.000 km (podle toho, která skutečnost nastane dříve). Nadstandardní záruku poskytuje výhradní dovozce vozů Mitsubishi Motors pro Českou republiku, tj. společnost M Motors CZ s.r.o. Prodloužená záruka je platná pouze pro území ČR.

S nákupem nového vozu z nabídky Mitsubishi Motors zákazník automaticky obdrží asistenční službu MAP (Mitsubishi Motors Assistance Package) na 10 let zdarma! Asistenční služba MAP platí vždy do příští servisní prohlídky vozu, nejdéle však po dobu 12 měsíců. Vztahuje se na majitele (řidiče) vozidla i všechny spolujezdce cestující ve vozidle v době vzniku události vyžadující asistenční službu.

Do služby MAP jsou zahrnuta všechna osobní a lehká užitková vozidla značky Mitsubishi Motors do hmotnosti 3,5 tuny, s výjimkou vozidel taxislužby. Službu MAP si mohou nechat aktivovat i majitelé stávajících vozů Mitsubishi. Stačí, když navštíví nejbližší autorizovaný servis Mitsubishi Motors a absolvují servisní prohlídku dle doporučení výrobce.

Ondřej Láník
Diskuze (2)