Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Na prodej je skoro nejetá Felicia Trumf po prvním majiteli. Kolik byste za ni dali?

Jan Zajíc
Diskuze (23)

Nesháníte nějakou hezkou Škodu Felicia? Tahle by se vám mohla líbit.

Hatchback, který je na prodej u ostravské společnosti Autoviva, je zajímavý především stavem, nízkým nájezdem a také historií.

Auto, které bylo vyrobeno v roce 2000, a je tedy už v provedení po faceliftu s novou maskou chladiče, totiž podle prodejce dosud najezdilo pouhých 14.100 kilometrů. Navíc je údajně po prvním majiteli, dnes v důchodovém věku.

Není tedy divu, že je vůz v inzerci popisován jako Felicia v naprosto původním stavu, s originálním lakem a dokonce i s prvními pneumatikami. Pohled na fotografie pak naznačuje, že jde skutečně o velice zachovalé auto, které vážně vypadá jako nové. fascinující je zejména interiér, který na snímcích působí, jako by v něm snad nikdo ani neseděl. Době vzniku pak odpovídá vzor na látkovém čalounění.

Zajímavé také je, že jde o vůz s akční výbavou Trumf, která zahrnuje například vnější zrcátka a kliky v barvě vozu, tónovaná skla, čtyřramenný volant, velkoplošné kryty kol či centrální zamykání.

O pohon se stará známá zážehová třináctistovka s označením 1.3 MPI o výkonu 50 kW.

A cena? Tou bohužel nemůžeme sloužit, prodejce sice v inzerátu uvádí částku jeden milion korun, ale to je spíš jen taková návnada. V popisu se dočteme, že čeká na odpovídající nabídky. Kolik byste za takovou "feldu" dali vy?

Jan Zajíc
Diskuze (23)

Doporučujeme

9. 2. 2022 16:57
Re: Děkuji, po Feldě fakt netoužím...
Souhlasím. Nám se zlomili dokonce tři favority. Holt levná konstrukce si nevybírá.
Avatar - Avanti
9. 2. 2022 10:42
Re: Vzhledem k větší míře nevhodných komentářů diskuze podlé
Podpisujem sa k žiadosti.
8. 2. 2022 22:48
Děkuji, po Feldě fakt netoužím...
Když už, tak bych si jako škodováckého yongtimera pořídil krásné hranatého Favoritka, ten byl v historii Škodovky skutečným dějinným zlomem! :yes:
8. 2. 2022 22:38
Pokud chce milion
Pokud chce milion, tak mu přeju hodně štěstí najít takového blázna. Na tu cenu je ještě příliš mladá. 50 000 bych dal, ale na jezdění do vinohradu je jí zase škoda.
Avatar - Roland Von Wagen
8. 2. 2022 22:09
Re: 80.000,-
60k je OK. Díly jsou levné a sehnatelné. Gumy jsou imho původní :-)