Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

National Corvette Museum vystaví auta propadlá do země

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
V první polovině února zmizelo v National Corvette Museum podzemí osm vozů. Všechny mají být zachráněny a vystaveny v podobě, v níž budou vyzdvihnuty na povrch.

Neštěstí, při němž nebyl nikdo zraněn, ale pod zem se propadlo celkem osm Corvette se odehrálo 12. února před šestou hodinou ranní. Během následujících hodin byly zjišťovány škody na výstavních prostorách i samotných vozech.

Jen o den později General Motors uvedl, že katastrofou postiženému muzeu pomůže a všech osm vozů opraví. Dva z vozů jsou stále majetkem koncernu, který je do expozice zapůjčil a zbývajících šest vlastní samotné muzeum.

V současnosti se již pracuje na opravách muzea a podle Detroit Free Press má dojít k vyzvednutí všech vozů v nejbližších týdnech. Potom ovšem nemají zamířit rovnou na opravy do GM Heritage Collection na renovace, ale mají být vystaveny.

Návštěvníci muzea tak mají mít jedinečnou příležitost prohlédnout si osm Corvette poškozených sesuvem půdy a neplánovaným výletem do podzemí. Jejich výstava má probíhat v prostorách National Corvette Museum od dubna do července letošního roku.

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (2)
Avatar - anti99
26. 2. 2014 07:22
to je sila
amici predaju vsetko a este aj zarobia na poistke >:D , v novembri 2013 som tam bol, hned vedla national muzea medzi tovarnou a muzeom je sukromnik co predava stare auta aj corvetty so vstupom zadarmo a mal krasne kusky /dokonca aj original dustera zo 73 roku/. Zem uz nevydrzala tu tarchu penazi co pytaju za vstup do toho national muzea.
Avatar - Pekelná Micinka
25. 2. 2014 22:32
Odkaz
:yes: