Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nejluxusnější Range Rover SVAutobiography míří přímo na Bentley Bentayga

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (22)
Range Rover nehodlá opustit své pozice a nastupující generaci luxusních SUV v čele se zástupcem značky Bentayga to jasně najevo i ve svém modernizovaném provedení.

Land Rover odhalil modernizovaný Range Rover v první polovině října a jen o několik týdnů později představil jeho vrcholné provedení, které již tradičně nese označení SVAutobiography a ohromuje především výbavou a provedením svého interiéru, jímž si nezadá ani s Bentley Bentayga.

Range Rover SVAutobiography s prodlouženým rozvorem náprav stojí v nabídce své modelové řady nad provedením SVAutobiography Dynamic se standardním rozvorem náprav. Na první pohled působí toto vrcholné provedení nejen v rámci své modelové řady poměrně nenápadně, což rozhodně udělá radost zákazníkům značky Land Rover, jejichž cílem není být všude a za každou cenu středem pozornosti.

Vrchol modelové řady Range Rover totiž ukrývá svou výjimečnost v interiéru. V něm totiž předvádí, jak má dnes vypadat luxusní prostor pro cestující, což se týká především druhé řady sedadel, kde není žádná lavice pro tři pasažéry a pár výdechu klimatizace, ale doslova luxusní salonek pro dva.

Druhou řadu sedadel totiž tvoří dvojice samostatných a plně stavitelných křesel s vyhřívanými opěrkami nohou a systémem simulujícím masáž horkými kameny. Mezi zadní křesla je z prostoru mezi předními sedadly protažena pevná středová konzole, která v sobě mimo jiné ukrývá chladicí box, ovládání klimatizace a výsuvné stolky. Samozřejmostí jsou velké obrazovky a Wi-Fi.

Range Rover SVAutobiography, jehož finální dokončení podle představ budoucího majitele má svědomí divize SVO, se pak může pochlubit zavíráním dveří ovládaným pouhým stiskem tlačítka a exkluzivními hodinkami značky Zenith usazenými ve středové konzole.

Zájemci o vrcholné provedení modelu Range Rover mají široké možnosti výběru materiálů a barevných kombinací interiéru i odstínů laků karoserie a rovněž i palety pohonných jednotek. Ta se totiž neomezuje jen na nejvýkonnější motorizace, ale SVAutobiography lze pořídit s kterýmkoliv z motorů nabízených pro standardní verze modelu Range Rover.

Doporučujeme

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (22)
Avatar - speedfred
11. 12. 2017 09:13
Re: Možná míří,
ach jáj to je zase "toperovina" ,ty si nevidel asi ani jedno z nich a o vození sa v nich už nemá zmysel hovoriť.
Avatar - Bubáq
10. 12. 2017 16:43
Re: Pro mě
Potrefené blb se vždycky ozve...
Avatar - Hammunasakra
10. 12. 2017 14:12
Re: Pro mě
Diskutující by měli fungovat jak chce Bubáq = nebo jak chtěj oni ;-)

Jednoduchá volba = howgh :-)
Avatar - Bubáq
10. 12. 2017 14:04
Re: Možná míří,
>:D >:D >:D
Avatar - Bubáq
10. 12. 2017 13:56
Re: Pro mě
Člověk by zde neměl prezentovat názory novinářů (podvozek). Tady by mělo jít o prezentaci vlastních zkušeností...
Mělo by. Opakováním plků jiných trumberů se nestane nic jiného, než že lidi vytvoří fámu jak někde na podě.laným fejsbůčku. Fámu, nikoliv informaci.
Pokud jsem Bentajgu sám nevyzkoušel, nemám právo plkat o jejím podvozku.
A co se týče vzhledu: opravdu jste oba dva, co si tak notujete, viděli Bentaygu na vlastní oči? A pokud ano, opravdu na vás působila, tak, jak píšete? Ani stopa po majestátnosti? Ani stopa po opravdovém luxusu? A opravdu jste měli příležitost osobně se seznámit s oběma top modely této třídy? S Rangem i Bentaygou? A pokud nikoliv, opravdu věříte tomu, že si šejci budou kupovat auto, které podle vašeho soudu je jen kopií Q7? Té Q7, která - mimochodem - má nejlepší novinářská hodnocení stran agility a komfortu?
Huj, to jsem se vyřádil. Prosím važte svá slova ještě předtím, než je vyťukáte do veřejného prostoru. prostoduchých závěrů si užijeme stran kmenových novinářů ACZ více, než je nám milé.
Howgh.