Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová epizoda The Grand Tour se blíží, tvůrci zveřejnili první ukázku

Ondřej Mára
Diskuze (4)

Speciál s názvem Lochdown byl natáčen během lockdownu na území Skotska, kam známá trojice vyrazila v pořádných amerických strojích.

Jeremy Clarkson se sice v posledních měsících věnoval především farmaření, zatímco May si kupoval nové elektromobily a Hammond připravoval novou show o restaurování klasických aut, přesto se známá trojice stihla sejít k natočení nového speciálu pro společný motoristický pořad The Grand Tour. A natáčení to bylo vcelku výjimečné.

Známá trojice měla původně v plánu vyrazit někam úplně jinam, kvůli pandemii a souvisejícímu lockdownu se však museli uskromnit a vymyslet nový program na území britských ostrovů. Novou cílovou destinací se tak nakonec stalo Skotsko, které už trojice navštívila během první série a evidentně si ho oblíbili. Tentokrát ale svou cestu pojali docela jinak.

@itsthegrandtour

Pssst... who wants to see the trailer for The Grand Tour Presents... #Lochdown

♬ original sound - itsthegrandtour

Prozatím o jejich výpravě nemáme mnoho detailů, již v minulém roce se však na internetu objevily snímky z natáčení, pro které si trojice vybrala na evropské poměry dost neobvyklé vozy. Clarkson usedl za volant Lincolnu Continental Mark V z konce sedmdesátých let, May řídil Cadillac Coupe DeVille čtvrté generace a Hammond si vybral Chrysler Imperial LeBaron Crown Coupe.

Z krátké upoutávky, kterou Amazon vcelku překvapivě umístil na TikTok, toho prozatím mnoho nevykoukáme. Po scéně s příjezdem do Skotska následuje scéna, během které May jede po zvláštním plovoucím mostě. Někde uprostřed se ale zastaví a na scénu nastupuje Clarkson. Bohužel ještě před rozuzlením zápletky trailer končí.

Hlavním cílem nové ukázky tak bude nejspíš přilákat diváky na novou platformu pro sdílení obsahu, přesto řada z nás věří, že zveřejnění klasického traileru na YouTube bude jen otázkou několika dnů. Samotná epizoda by se pak s trochou štěstí mohla objevit na platformě Amazon Prime během následujících týdnů.

Ondřej Mára
Diskuze (4)

Doporučujeme

15. 7. 2021 13:35
Re: Tak to zkusím pokrokově
:yes: právě proto.
Avatar - Dinar
15. 7. 2021 12:41
Re: Tak to zkusím pokrokově
:D :D už se na to těším. :yes:
Avatar - Ozzman
15. 7. 2021 12:23
Re: Tak to zkusím pokrokově
Ale je to skvělá show :D
Avatar - KANKUNEN
15. 7. 2021 12:06
Tak to zkusím pokrokově
Je to parta 3 zbytečných lidí, kteří jsou namyšlení, nerozumí autům a tvrdí že hybridy způsobují globální ochlazování. :-!