Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Fabia odhalena: Foto přímo z výroby

Libor Zezulka
Diskuze (407)
Nová Octavia se před objektivy fotografů ukrývala překvapivě dlouho. S Fábií se to nepodařilo. Deník Blesk zveřejnil její fotografii pořízenou přímo ve výrobě.

Nová Fabia se oficiálně představí na autosalonu v Ženevě. Pro Škodovku to bude velká událost, od nové Fabie se totiž čeká minimálně stejně úspěšné tažení Evropou, stejně vynikající prodejní výsledky, jako od současného modelu. Zdroje blízké automobilce hovoří o komorní předpremiéře v lednu 2007, ale představení se vším všudy můžeme skutečně očekávat až v Ženevě.

Představení však bude scházet moment překvapení. Už dříve totiž unikly na veřejnost fotografie maskovaného prototypu a dnes deník Blesk zveřejnil fotografii nové Fabie pořízenou přímo ve výrobě, jež potvrzuje spekulace o sblížení se nové generace Fabie s modelem Roomster. Minimálně přední část bude s Roomsterem téměř identická, zatmavené nebudou pouze A, ale i B-sloupky.

Otisk stránky z deníku Blesk s fotografií nové Škody Fabia se objevil na serveru pro sdílení fotografií. Díky tomu si novou Fabii můžete prohlédnout ZDE.

Libor Zezulka
Diskuze (407)
23. 10. 2006 12:55
Re: Je to ona
Kamo, keby si aspon vedel co melies. Skodovka zivi tisice slovakov, lebo cesi nie su ochotni a ani schopni za tie peniaze robit tu proklamovanu cesku "kvalitu"... Krasa ako taka je subjektivna zalezitost a co pripada hnusne mne, moze sa tebe zdat krasne - a na rozdiel od teba ja za to do teba rypat nebudem. A s tou kavlitou opatrnejsie, s Fabkou som najazdil dost a neda sa povedat, ze by bola menej poruchova ako ine auta vo firme, skor naopak.
18. 10. 2006 08:17
Re: Je to ona
A co kombi? Mne pride neskutocne hnusne, hlavne ten nafuknuty tlsty zadok...[odkaz]
17. 10. 2006 22:34
Re: tu fabii vs. swift si prectete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VELMI DŮRAZNĚ Vás i všechny ostatní upozorňuji, že příspěvky s xenofobní a jinak nepřijatelnou tematikou budeme mazat!

17. 10. 2006 12:39
Re: VÝZVA PRE GTI
Polo 1.8T? Sa ti snivalo? Dizajn Pola za niečo stojí tak vposledných dvoch generáciách. Aj to zachraňujú iba obmenou okrúhlych predných svetiel, ktoré už pomaly vychádzajú z módy...inak to bola totálna nuda a nezáživná šeď...aj voči Jazzu.
16. 10. 2006 22:04
Kdyz jsme u te podobnosti
tak Fabie II ma stejny predek jako Roomster a oba dva (Roomster zvlaste) maji predek mezi sloupky A a B jako kopii zadni casti kufru SAAB 95 kombi >:D ........tomu rikam inspirace