Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Octavia III podrobněji: Máme zatím nejlepší fotky včetně záběru zepředu

Vitek
Diskuze (173)
Na dálnici do Mladé Boleslavi se to začalo hemžit novými Octaviemi III. Máme další, podrobnější obrázky.

Střípky do sebe začínají zapadat. Pokud jste si doposud neudělali představu o podobně horké mladoboleslavské novinky, a to ani po našem exkluzivním videu, máte nyní další příležitost.

Nevíte, o čem je řeč? V tom případě jste ještě neviděli video s novou Škodou Octavia III na dálnici R10

Fotografie, za které děkujeme našemu čtenáři Janu Rokosovi, totiž velmi pěkně ukazují tvar zadních dveří a jejich prolisu (kamufláž zde moc nepomáhá) a přes pásku prosvítají i kontury zadních a předních světel. Lidé ve Škodovce by si svá auta měli maskovat pečlivěji, byť otázkou je, zda vůbec chtějí. Zájem veřejnosti je totiž enormní a tak je vlastně trochu lajdácké zakrytí pro automobilku poměrně výhodné.

Oproti prvnímu videu, zachycujícímu podobu Octavie III, zde máme šanci prohlédnout si nový vůz na pomezí nižší střední a střední třídy i zepředu. To nebývá na podobných fotografiích zvykem. Jsou tak krásně vidět ostřeji řezaná, elegantnější zpětná zrcátka, více vytažené blatníky i celkové proporce modelu.

Vitek
Diskuze (173)
26. 10. 2012 08:02
prototyp?
Pánové a dámy,

Nevím proč tu tak haníte auto, které jste vlastně ani neviděli. Jedinné co je na tomto PROTOTYPU vidět z nové Octavie "3" je její čelní maska. Zbytek je stále Octavie "2". Nemluvě o všudypřítomném foliovém maskování. Nevím kdo tu napsal, že to vypadá jak citroen a renault, ale ten člověk musí být absolutně slepý, že si nevšiml toho, že francouzký design už dávno nejde na odbyt a proto francouzské značky kopírují designy těch německých. Viz C5 to je kopie Audiny. Osobně se na ní těším. Bude to ve své třídě zase konkurence pro všechny ať si říká kdo chce co chce. Octavie pro mě vždy byla a vždy bude vlajkovou lodí Škody.
26. 10. 2012 00:12
Re: Kvalitné fotografie
Na skodovkach mam co-to za 20 rokov odjazdenet. Posledne namety z dielne J. Kabana ma natolko irituju ze si dovolim tvrdit a pytat sa, kde je ten kreativec??? Ved tento bullshit co robi je strasny. Dufam, ze cita tuto diskusiu. Asi by sa mal porozpravat s P. Shreayerom, ako to VW ku.vi a mal by prejst niekam, kde nie je obmedzovany. Je jasne, ze VW diktuje politiku, treba, aby skodovka mala vlastnu identitu, nielen logo na koncernovom paskvile a hrala tretie husle. Skoda straca predajne cisla vramciu eu na ukor inych znaciek. Obrovsky boom pre rapid a octu lll??? ukaze len to, ze skoda je uz len v cesku "bonitna" ale inak sterilna a konzervativna znacka, ktora neponuka nic navyse voci inym, aj nepremiovym znackam.
24. 10. 2012 18:19
Re: Sklamanie
hlavně že je maskovaná
24. 10. 2012 18:18
Re: 2013
tak základní motor má být 1.4TSI 90kw
24. 10. 2012 17:24
Re: Návrh
asi tak bude vypadat ,ale určitě bude mít jinak mlhovky tipuju že jak Vision D