Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová Škoda Superb se ukáže příští rok. Bude vypadat takhle?

Jan Zajíc
Diskuze (17)

Automobilka Škoda na příští rok chystá premiéry nových generací modelů Kodiaq a Superb. A my pro vás máme návrh, jak by mohlo vypadat druhé jmenované auto.

O čtvrté generaci Škody Superb zatím nemáme k dispozici mnoho informací, víme vlastně jen, že se představí příští rok a že se bude společně s příbuzným Volkswagenem Passat vyrábět na Slovensku v Bratislavě. Narozdíl od VW, který bude k mání jen jako kombi, si Superb zachová dvě varianty karoserie.

Video se připravuje ...

Dále se očekává, že nadcházející generace bude poslední, která bude nabízena se spalovacími motory, počítá se také s plug-in hybridním pohonem. A protože se už po evropských silnicích pohybují maskované testovací muly, můžeme si udělat alespoň malou představu o designu - nebo spíš základních tvarech.

Existence fotografií a záběrů testovacích prototypů využil také grafik webu Kolesa.ru, který přichází s vlastní představou, jak by čtvrtá generace Škody Superb mohla vypadat. Ná základě podoby maskovaných mul se pokusil vykreslit kombík.

Jeho návrh samozřejmě pracuje s designovým stylem české značky, takže nechybí tradiční maska chladiče, povědomě vypadá přední nárazník a přední kapota dostala charakteristické linie. Dále příď zaujme poměrně úzkými světlomety. Ty najdeme i vzadu, kde jsou navíc propojeny světelnou lištou, pod níž se nachází nápis "Škoda". Zajímavě vyhlíží zadní nárazník, všimněte si také poměrně svalnatých zadních blatníků.

Tak co říkáte, líbilo by se vám, kdyby nová Škoda Superb Combi vypadala takto?

Jan Zajíc
Diskuze (17)

Doporučujeme

Avatar - Barry Lyndon
25. 9. 2022 11:40
Re: maska
Enyaq??? Cože? To je snad nejhorší maska na světě. A to, že je až absurdně fejková problém dále prohlubuje... :no: :-[]
24. 9. 2022 17:26
Re: No takto určitě ne. Hlavne ze zadu by to nemá nic společ
Ono to hlavne nemá nič spoločné so Škodou.
24. 9. 2022 17:26
Re: Tie nove masky
Skús svoje okuliare, ženine skresľujú.
24. 9. 2022 17:25
Re: mrtvy segment…
Netrep.
24. 9. 2022 17:24
Re: Běžte už někam!
Rus alebo kolega a grafik - všetko jedna banda.