Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nová služba nejen motoristům: www.prevodleasingu.cz

Prezentace klienta
Diskuze (0)

Český internet nabízí od 1. listopadu tohoto roku na portálu www.prevodleasingu.cz novou progresívní službu. Prezentace nabídek na portálu je do 31.12.2004 dokonce bezplatná.

Každý jistě ocení zejména možnost získat jednoduchý a snadno přístupný přehled o nabídce převodu leasingových smluv z celého území České republiky.

Vrácení vozu vázaného leasingovou smlouvou leasingové společnosti bývá zpravidla nevýhodné a převedení leasingové smlouvy na nového majitele se jeví jako jednoznačně lepší a mnohdy i finančně výhodné řešení.

Tomu, kdo vůz v leasingu chce "přenechat", ať již z důvodu, že si chce pořídit vůz jiný, nebo mu současná situace neumožňuje v započatém leasingu pokračovat, přehled jiných nabídek jasně ukáže, jak tu svou do systému zadat, aby byla pro zájemce atraktivní. Velkou výhodou je možnost v průběhu platnosti nabídky například "Částku za převzetí" upravit, aby se její atraktivnost případně zvýšila.

Zájemce o pořízení vozu na leasing se naopak rychle, přehledně a efektivně seznámí s aktuálními nabídkami jednotlivých značek nebo modelů, o které má zájem. A ty pak okamžitě porovná se svými finančními možnostmi. Nebo naopak zadá do vyhledávání finanční a časové parametry, které mu vyhovují, a získá přehled o všech nabídkách, které jeho představy splňují. Portál mu tak může zajistit cenově velmi výhodné pořízení vozu s jasným průkazem původu.

Prezentace klienta
Diskuze (0)