Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové Mini vykresleno dle špionáží. Jak se vám líbí?

Jan Zajíc
Diskuze (7)

Co nevidět se světu představí nový elektrický miník. Viděli jsme zamaskované prototypy i uniklou podobu sériového auta. Nakreslit hotový produkt tak bylo o poznání snazší.

Vykreslení připravovaného elektrického Mini je opět dílem našeho kolegy a grafika Honzy Lušovského. Oproti ostatní tvorbě, při které musí vycházet z fotek důkladně maskovaných prototypů, měl teď práci o něco snazší. Před časem totiž na veřejnost unikly fotografie zachycující připravovanou novinku v takřka hotovém stavu.

Může se zdát, že vpředu se toho zas až tolik nezměnilo – novinka ve velkém rozvíjí styl předchůdce – několika inovací jsme si ale všimli. Třeba otevírání přední kapoty už nezasahuje tolik do boků ke kolům. Boky zase ponesou nenápadnou hranu pod zadním oknem, kliky dveří jsou schované v karoserii a zrcátka nejsou tolik kulatá. Největších změn si všímáme vzadu, kde vidíme zcela nové lampy propojené vodorovnou linkou. Chybět samozřejmě nesmí sympatický detail v podobě naznačení britské vlajky.

Tak co, sluší to připravované novince více než předchůdci?

Video se připravuje ...

Jan Zajíc
Diskuze (7)

Doporučujeme

Avatar - Beefcake
15. 3. 2022 09:49
Uhorkova sezona
Jedna az dve omalovanky denne.
Avatar - pradeda777
15. 3. 2022 09:28
Mini.........
........pořád dobrý..... :yes:
Avatar - KANKUNEN
15. 3. 2022 09:12
Oooo, má to vzadu novou černou lištu
toť asi vše.
Avatar - KANKUNEN
15. 3. 2022 09:11
Re: Slavná elektrická Kalifornie:-)
Ono to bude přetížení.
Avatar - MS-sport
15. 3. 2022 09:05
Slavná elektrická Kalifornie:-)
Moje sestra je Američanka a žije v Kalifornii přímo v LA už 25 let. Opět minulý týden museli vyhlásit zákaz nabíjení aut u elektrostanic kvůli přepětí rozvodné sítě :-! Tohle je tam běžná praxe :-!