Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nové Suzuki Vitara na první fotce a videu, představí se v Paříži

Jan Mička
Diskuze (26)
Suzuki připravuje pro pařížský autosalon opravdovou bombu – novou generaci modelu Vitara, který se nám nyní představuje v prvním videu.

Zatímco třetí generace oblíbeného Suzuki Vitara pomalu uzavírá jednu dekádu prodeje (vyrábí se od roku 2005), pokračovatel rodu si už brousí zuby na „okupaci“ evropského trhu. S novinkou se poprvé setkáme na blížícím se autosalonu v Paříži, zatím si však pouze ukažme její finální podobu.

Pokud je vám design karoserie trochu povědomý, vězte, že jste se s ním mohli setkat už minulý rok na frankfurtském autosalonu. Tam se totiž představil koncept iV-4, ze kterého tvary primárně vycházejí. Po stránce techniky se však bude z větší části jednat o model SX4 S-Cross, včetně inteligentního systému pohonu všech kol AllGrip, se kterým jsme vůz vyzkoušeli na podzim loňského roku.

První oficiální indície hovoří o nabídce zážehových a vznětových motorů, kterými bude chtít Suzuki Vitara zaútočit na přední pozice segmentu městských crossoverů v ekonomice provozu. O uvedení vozu v srdci Evropy se zatím nehovoří, podle našich informací by se však mohl objevit na jaře příštího roku ve Velké Británii. A že nepůjde o neotesané SUV dokládá mimo jiné příslib širokých možností individualizace.

Jan Mička
Diskuze (26)
Avatar - Belo13
28. 8. 2014 10:46
Re: škoda
vyzera dobre napriek tej hroznej farbe
Avatar - Sysoj Psojič
28. 8. 2014 01:22
Hybrid
Super slepenec Range a Dacie, blbečci si to určitě rádi koupí ;-)
Avatar - Jaros71
27. 8. 2014 23:12
Re: škoda
Na příkladu Subaru Forester je vidět , že se i SUV dá dělat do terénu , že ? :-)
O Suzuki nemám obavu , že by něco v lehčím terénku neprojelo.
Ale změna to je jasná.Vyšší prodeje budou jen plus.
Avatar - Jaros71
27. 8. 2014 23:09
Re: pekne
Taky souhlasím..konečně další nová auta :-)
A vypadají fakt dobře !
Na toto Suzuki jsem moc zvědavý.. ;-)
Avatar - Ji/Ri
27. 8. 2014 21:42
........ vypadá skvěle!
.... to byste chtěli, aby tu pořád jezdily Fordy T? ...nechápu vás. Tohle je čistá práce, žádné úlety, technika bude taky dobrá, zkušenost s teréňáky mají, tak co furt remcáte? ...jo, není to fabia junior, ale snad si zvyknete... 8-s >:-[]