Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Nový Volkswagen Tiguan se ukáže na podzim. Vypadat může takhle

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Volkswagen nedávno prozradil, že třetí generaci modelu Tiguan představí už letos na podzim. Podívejte se, jak by mohla vypadat.

Možnou podobu nového Tiguanu totiž nabízí grafik motoristického webu Kolesa. Při návrhu vycházel z fotografií maskovaných prototypů, které před několika dny zveřejnil přímo Volkswagen.

Změny u 3. generace Tiguanu: Nová světla a inovativní linie

Umělec si třetí generaci ve srovnání s předchůdcem představuje uhlazenější a snad i trochu "zakulacenější". Autu věnoval výrazný přední nárazník, nové světlomety, které jsou propojeny LED lištou, a zajímavé linie na bocích. Odlišná světla nechybějí ani na zádi.

Video se připravuje ...

Jak moc se náš grafik do podoby nového Tiguanu trefil, se budeme moci přesvědčit už za několik měsíců. Na trh bude nový Tiguan bude uveden v roce 2024.

Naftové a zážehové motory, hybridní a plug-in hybridní verze

Připomeňme, že SUV využije modernizovanou modulární platformu MQB evo a k dispozici bude s naftovými a zážehovými motory, VW počítá také s hybridy a plug-in hybridy.

Volkswagen už prozradil, že nový Tiguan ve srovnání s předchůdcem povyroste do délky o nějaké tři centimetry. Výška, šířka a rozvor náprav zůstávají na téměř stejné hodnotě jako u druhé generace. Objem zavazadlového prostoru vzrostl o 33 litrů na 648 litrů. Vnitřek nabídne nově koncipované ovládání.

Jan Zajíc
Diskuze (4)

Doporučujeme

22. 6. 2023 05:31
Re: Jste normální šmejdi
Od Ukrajinca alebo Americana by to boli urcite neporovnatelne kvalitnejsie rendery :D
Avatar - kari.laz
21. 6. 2023 08:18
Jste normální šmejdi
Porad sem budete cpát tu ruskou filcku. Pasujete se na úroveň těch, o které si člověk nechce otřít ani hov*no z boty. A na celém umírajícím webu to je jen vidět
21. 6. 2023 08:00
Grafici
Tieto grafiky, to je obsahová bieda. Na čo je to dobré, preboha?
Avatar - KANKUNEN
21. 6. 2023 06:40
Jen počkej zajíci
výtvarník Rusakov