Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Obytný Citroën Jumper Biker Solution Multi udělá radost motorkářům a čtyřkolkářům

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)

Citroën na letošním veletrhu Caravan Salon Düssledorf představí Jumper Biker Solution Multi s obytnou vestavbou, jímž cílí především na milovníky jízdy na motocyklu či čtyřkolce.

Citroën se zařadí mezi tradiční vystavovatele 58. ročníku veletrhu Caravan Salon, pořádaného od 31. srpna do 8. září letošního roku v Düsseldorfu. Hlavní pozornost má na stánku společném se značkou Peugeot přitahovat obytná dodávka Jumper Biker Solution Multi.

Základem pro zajímavou novinkou je model Jumper v provedení L3H2 s rozvorem náprav 4035 mm, celkovou délkou 5998 mm a standardní výškou 2524 mm, který má zajistit, že v interiéru bude dostatek prostoru pro obytnou vestavbu i přepravu dvojice motocyklů či jedné čtyřkolky.

Citroën Jumper Biker Solution Multi nabízí multifunkční interiér, který může sloužit jako klasický obytný automobil, v jehož výbavě nechybí kuchyňský kout s vařičem, chladničkou i dřezem s tekoucí vodou a lůžky pro čtyři osoby.

Zároveň jej však lze využívat i pro přepravu motocyklů nebo čtyřkolky, protože lůžko v zadní části lze složit a umístit podél stěn. V případě potřeby původní kapacity nákladového prostoru má být možné nábytek z vozu zcela vyjmout a to díky praktickým klipům, jimiž připevněn k podlaze a stěnám.

Citroën uvádí, že Jumper Biker Solution Multi je poháněn přeplňovaným vznětovým čtyřválcem 2.2 BlueHDi o výkonu 121 kW (165 k) a točivém momentu 370 N.m. Na německém trhu je tento praktický obytný vůz nabízen za cenu od 51.100 eur bez DPH (zhruba 1.325.000 Kč).  

Ondřej Pavlůsek
Diskuze (3)

Doporučujeme

21. 8. 2019 15:22
Re: hruza
Spaní je po 4 osoby. V případě, že nebude mít přívěs krytý na motorku či čtyřkolku tak lze spát v autě i přes to že vůz bude naložen motorkou a to na střeše.
21. 8. 2019 11:25
Na tu spartánskou výbavu...
... je cena teda hodně velkorysá. Aspoň že vzali jako základ dlouhý rozvor
20. 8. 2019 17:04
hruza
a kde to ma proboha koupelnu? a kdyz se de spat tak se motorky stehujou ven?