Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Od Bugatti pořídíte kulečníkový stůl i s příslušenstvím, stojí miliony

Filip Melich
Diskuze (0)

Známá značka Bugatti se nesoustředí jen na exkluzivní a až nesmyslně rychlá auta, ale také na tvorbu takzvaného lifestylového zboží. V nabídce figuruje i kulečník s příslušenstvím.

Automobilka Bugatti za účelem tvorby kulečníkového stolu spojila síly se společností IXO (Iconic Xtreme Objects). Na jeho stavbu jsou použity materiály nejvyšší kvality, mezi kterými najdeme karbon, titan, hliník a kůži. Značka o stolu tvrdí, že splňuje stejné standardy kvality, jako její exkluzivní vozy. Zároveň splňuje standardy kulečníkových stolů pro profesionální turnaje.

Video se připravuje ...

Do modré barvy laděný kulečníkový stůl na fotkách má již svého majitele, kterým je zákazník z USA. Jak je vidět v galerii, společnosti Bugatti a IXO připravily také celou řadu příslušenství. Například držák na tága na stěnu, jenž je zhotoven z karbonu a ve svém středu obsahuje 13“ dotykovou obrazovku s vysokým rozlišením. Jejím prostřednictvím se dá nejen zapisovat skóre, ale také vzdáleně ovládat stůl i světlo nad ním.

Na přání je dodáván systém servomotorů spolupracujících s gyroskopem, které upraví délku nohou stolu tak, aby byla herní plocha v rovině. Vyrovnání stolu do roviny je prý otázkou 5 milisekund. Jde o ideální příplatek, když se chystáte hrát kulečník na své jachtě.

Tága samotná jsou rovněž vyrobena z karbonu, přičemž jejich tlustší konec je doplněn hliníkovým dílem stejného vzhledu, jaký mají tlačítka ve vozech Bugatti Chiron a Divo. Jak je ale u automobilky zvykem, kulečníkový stůl i s příslušenstvím je možné plně přizpůsobit požadavkům zákazníka. Především pak po stránce barev karbonu a kůže.

Samozřejmostí je osazení loga automobilky a číslované plaketky. Stolů vznikne pouze třicet, přičemž jejich výrobu zajišťuje společnost IXO. Majitelé dostanou také kožený kufřík na přenos kulečníkových koulí, stejně jako USB disk s fotografiemi a videi z výroby stolu. V loňském roce vzniklo prvních pět kusů stolu a stavba dalších pokračuje letos. Cena údajně dosahuje v přepočtu téměř 7 milionů korun.

Video se připravuje ...

Filip Melich
Diskuze (0)

Doporučujeme