Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Ojetá Honda Civic 9. generace ve videu Martina Vaculíka: Kouzla s vnitřním prostorem!

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)

V recenzích ojetin, k nimž mají přístup odběratelé našeho Premium Plus obsahu, se Martin Vaculík zaměřuje na mladé a nejprodávanější modely.

Model Honda Civic mezi ně u nás statistiky nepatří, ale svou jednoduchostí, spolehlivostí a unikátním řešením vnitřního prostoru kolegu natolik zaujala, že ji mezi aktuální recenze zařadil. Model s osmnáctistovkou pod kapotou považuje za nejmladší auto vůbec, na jehož servis stačíte i svépomocí - tak jednoduché a spolehlivé prý je.

Vaculík o tomto voze chystá i podrobnou recenzi do Světa motorů (20/2023 - vyjde 16. května), pro kterou zjistil i další věci, co ve videu řešeny nejsou. Třeba že krom tužší karosérie napomohly mezigeneračnímu snížení hlučnosti od zadní nápravy i kapalinové silentbloky a že zcela prvnímu ročníku výroby je možná vhodné se vyhnout - kritizované ovládání palubního počítače se totiž týká právě jen jej a jen a pouze kusy z roku 2012 s chválenou osmnáctistovkou mohly trpět vysokou spotřebou oleje. 

Jak už jistě dobře víte, Martin své videobazary od podlahy změnil. Namísto občasníku teď vydává novou obsáhlou epizodu každé pondělí, vždy na webu Auto.cz. Úvodní část videa je pokaždé k dispozici volně na našich stránkách i youtubovém kanálu. Plnou epizodu najdete v sekci Auto.cz PREMIUM+ níže v textu. Dnešní má čtvrt hodiny. A protože je v sekci PREMIUM+, samozřejmě ji zhlédnete bez reklam.

Členství v Auto.cz PREMIUM+ si nyní můžete vyzkoušet za 1 Kč, posléze je cena 199 Kč měsíčně. Kromě bazarů Martina Vaculíka dostanete přístup k unikátnímu obsahu na 9 webech našeho vydavatelství, všechna videa bez reklam a rovněž přístup k elektronickým verzím novin a časopisů našeho vydavatelství. Veškeré důležité podrobnosti níže:

Nejnovější videa Martina Vaculíka

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.

redakce AUTO.CZ
Diskuze (5)

Doporučujeme

Avatar - Ada je zase tady
1. 5. 2023 13:12
Auto a řidič
Kopněte toho Vaculíka. Furt se všude producíruje a přitom ani neumí řídit. Normální řidič si nesedne za volant "na krátké ruce". Nedá se na to dívat. :no:


Jinak obecně: auto pro řidiče má mít 4x4, diesel a manuální převodovku. Proč právě taková auta cíleně opomíjíte? A k tomu ten Vaculík, co neumí řídit... :no:
26. 4. 2023 07:46
VIII. vs. IX. gen
Měl jsem 8. generaci, teď mám 9. ve verzi tourer (kombi) z roku 2017, tedy jednu z posledních. Ten posun vpřed je tam obrovský. Motor je sice u obou verzí prakticky stejný, a popravdě právě motor je hlavní důvod proč jsem si auto kupoval, ale pokud váháte, vyberte IX. Ač má třeba palubní systém své mouchy (u mojí verze se zabudovanou navigací je to trochu lepší, ale na Japonce pořád dost zastaralé až prehistorické), neměnil bych. :yes:
Avatar - 3_diamanty
25. 4. 2023 10:49
Dobre ceny
Tieto civicy uz vedia byt vo fakt dobrych cenach... okukujem u nas jeden modry kusok rocnik 2017 1,8cka... 42 000 najazdene ... ciste len tak zo zvedavosti .. aj jeden biely auris kombik 1,6tka valvematic 2017tku... ale zatial nic konkretne neriesim... len si robim prehlad... a tieto civicy 9g su fakt podarene... ako som spominal... ze nam este za tymi ufo civicmi bude smutno a veru ze mne je... akurat je stale este dost tazke najst relativne malo jazdeny " novsi " kus ... ale to je pochopitelne... taketo spolahlive japonske auta si vacsina majitelov drzi aspon 8-10 rokov ...
24. 4. 2023 19:02
Délka videí
Tvl, za chvíli ty videa budou mít 2 minuty, stejně jako ty videa, který dáváte zadarmo na YouTube :D :D zbytečně vyhozený 2 kila :no: