Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel: Auta na náplavce? Formát, kterému chceme dát šanci

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
Německá automobilka je dalším potvrzeným účastníkem unikátní výstavy Auta na náplavce, kterou koncem prázdnin pořádá časopis Svět motorů. Na co se příznivci značky mohou těšit?

Video se připravuje ...

Přípravy jedinečné automobilové výstavy Auta na náplavce jsou v plném proudu, vždyť do slavnostního zahájení zbývá už jen devět dní. Na seznamu zúčastněných automobilek nechybí ani značka Opel, která na nábřeží Vltavy přiveze hned několik zajímavých kousků.

„Řekli jsme si, že tohle je formát, kterému chceme dát šanci,“ vysvětluje účast Opelu na výstavě Auta na náplavce generální ředitel Pavel Šilha. „Je to něco netradičního a věříme, že akce má šanci na úspěch.“

Náplavka je sice místo, kde automobily běžně nevídáme, ale je tu příležitost oslovit široké spektrum lidí. „Může to být sázka do loterie, ale jsme přesvědčení, že je to dobré místo. Samo od sebe přirozeným způsobem kumuluje lidi, kteří se mohou přijít podívat na auta, nebo jdou jen tak kolem.“

A které vozy německého výrobce na výstavě uvidíme? Šilha z bohatého výčtu vypichuje hned dva zásadní: „Půjde o model Opel Insignia, naši novou vlajkovou loď, která aktuálně vstupuje na trh. Druhým modelem je Crossland X, jenž je i bez jakékoliv formy komunikace do konce roku vyprodán,“ popisuje zájem o vůz zástupce automobilky Opel.

Připomeňme, že výstava Auta na náplavce se koná od 31. srpna do 3. září a kromě automobilů je pro návštěvníky připraven také pestrý doprovodný program. Jeho součástí je i koncert kapel Jelen, Monkey Business či písničkáře Tomáše Kluse. Po setmění se pak přítomní mohou těšit na 3D projekci do vodní stěny. Nejaktuálnější informace jsou k dispozici také na oficiální Facebook události.

Stanislav Kolman
Diskuze (1)
Avatar - pallas
23. 8. 2017 03:09
Šilha je sympaťák
a hovorí normálnym, ľudským slovníkom.
Zaujímavé by bolo, natočiť podobné interview s V.Vošickým z Hyundai :-)