Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel Corsa Edition: rozšířená výbava a navigační systém

Libor Zezulka
Diskuze (4)
Opel začne od dubna nabízet speciální model Corsa Edition s rozšířenou výbavou a přenosným navigačním systémem TomTom Go 300.

Automobilka Opel zařadí od dubna 2005 do nabídky model Corsa Edition vybavený navigačním systémem TomTom Go 300. Výhoda tohoto systému spočívá v jednoduché instalaci a možnosti přenášení mezi vozy. Mapa země, v níž si zákazník novou corsu s tímto systémem zakoupí, je přeinstalovaná, mapy ostatních zemí lze stáhnout na internetu. Pomocí mobilního telefonu a bluetooth, kterým zařízení disponuje, je možné pracovat i s aktuálními dopravními informacemi.

Samotný přístroj TomTom Go 300 zaujme schopností pracovat s 2D i 3D grafikou zobrazenou na dotykové 3,5palcové barevné obrazovce. Zařízení promlouvá celkem 50 různými hlasy a ovládá 30 jazyků. Pro rychlejší přenos dat výrobce vybavil TomTom Go 300 rozhraním USB 2.0. Abyste mohli vlastnit navigaci TomTom nemusíte si samozřejmě kupovat nový Opel Corsa. Na internetu se přenosná navigace prodává za cenu okolo 900 dolarů. Bohužel jako obvykle schází česká mapa.

Výhoda speciální edice corsy spočívá v tom, že kromě navigačního systému obsahuje i rozšířenou výbavu s klimatizací a rádiem s kazetovým přehrávačem. Proti běžné ceně bude výhoda činit 2410 eur.

Libor Zezulka
Diskuze (4)