Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Opel: Hádejte, které auto představí v Moskvě

David Bureš
Diskuze (10)
Opel prezentovaný v Moskvě budou mít hranatou karoserii. Zatím není jasné, zda to bude koncept, nebo sériový vůz.

Letošní roční moskevského autosalonu se pomalu blíží, a tak automobilky postupně odkrývají své karty a ukazují, co na této autoshow budou prezentovat. Opel je ohledně své premiéry zatím tajnůstkářský.

Opel na svém účtu na Twitteru prozatím zveřejnil pouze snímek automobilu, který je schován pod jasně žlutou plachtou. Z auta jsou znatelné pouze úzké hlavní světlomety a silueta hranaté tříprostorové karoserie. Automobilka pak obrázek doplnila laškovným dotazem: hádejte, co na moskevském autosalonu Opel představí?

Internetovým prostředím se po zveřejnění obrázku hned začaly šířit tipy toho, čím se Opel v Moskvě pochlubí. Nejčastěji je skloňována možnost premiéry konceptu kupé, které by neslo slavný název Calibra.

Představení moderní vize Calibry by dávalo smysl. Letos je to totiž 25 let od premiéry originální Calibry, silueta vozidla skrytého pod plachtou navíc naznačuje, že by se skutečně mohlo jednat o kupé.

Více se o chystaném Opelu dozvíme nejpozději 27. srpna, kdy moskevský autosalon začíná. V hlavním městě Ruska se dále mimo jiné představí koncept offroadu Chevrolet Niva, koncept sedanu Lada Vesta nebo Hyundai Equus s prodlouženým rozvorem.

David Bureš
Diskuze (10)
30. 8. 2014 09:59
je 30. srpna a nic
co se děje?
15. 8. 2014 08:51
Re: ko
Tak načo to sem píšeš?
Avatar - sargis
14. 8. 2014 15:37
no...
Ampera B urcite nie, kedze nie je v plane. Vectra este menej. Podla dveri a profilu strechy to vyzera na nejake usadlejsie GT. Pochybujem, ze by to bola studia novej Astry. A pochybujem, ze by to bol nastupca Calibry, skor len dizajnove cvicenie.
Avatar - JDM
14. 8. 2014 13:58
Tipuji
řekl bych že to bude traktor nebo kombajn , ty teď budou v rusku dost potřebovat >:D
Avatar - Uživatel_5340709
14. 8. 2014 12:48
<b class="smile05"><b>:-(</b></b>
tak jsem se spletl - co mi dáváte mínusy :-! >:D