Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Parádní vánoční dárek pro motorkáře: Svíčka Motul 800 2T s vůní dvoutaktu

Lukáš Volšický
Diskuze (6)

Hledáte ideální vánoční dárek pro milovníka dvoutaktních krosek? Nová svíčka s vůní dvoutaktu od Motulu je k tomu jako určená!

Letošní Vánoce se rychle blíží, a pokud v rodině máte milovníka motokrosu, máme pro vás tip na až dokonalý vánoční dárek. Olejářská značka Motul zahájila spolupráci se specialisty z Flying Tiger Motorcycles a společně uvádí do prodeje novou svíčku Motul 800 T2. Originální svíčka se inspiruje stejnojmenným motorovým olejem pro dvoutaktní motorky, který je speciálně vyvinutý pro až extrémní zátěž.

Každá ze svíček vyrobených lidmi z Flying Tiger Motorcycles se dodává v přibližně půllitrové plechovce s oficiálním brandingem Motulu a spolu s dalšími vůněmi je jedním z hlavních prvků ve voskové směsi i dvoutaktní motorový olej Motul 800 2T. Výrobce uvádí, že ručně vyráběná svíčka vydrží hořet mnoho hodin a díky neobvykle tlustému knotu vytváří má až překvapivou svítivost.

V nabídce společnost Flying Tiger Motorcycles nejsou svíčky s motoristickou tematikou a vůněmi žádnou novinkou, protože s prvním takovým produktem přišla už v roce 2014. Originální nápad se už tehdy objevil ve všech předních motoristických médiích, což k výrobci přitáhlo velkou pozornost automobilových i motocyklových nadšenců.

A pokud byste o novou svíčku Motul 800 2T měli opravdu zájem, výrobce a prodejce na svém oficiálním eshopu uvádí, že ji zasílá do celého světa. Pro Česko stojí 918 korun, ale nákup bohužel prodražuje extrémně drahé poštovné. Do našich končin vám ji dopravce přiveze za dalších bezmála 950 korun. A nepochybně vám ji nedoručí do vánoc, tedy minimálně těch letošních.

Video se připravuje ...

Lukáš Volšický
Diskuze (6)

Doporučujeme

12. 12. 2023 23:02
Re: A vánoční svíčka pro dieseldezoláty
Aha, to se s tebou asi moc neodvážou....
12. 12. 2023 20:36
Re: A vánoční svíčka pro dieseldezoláty
Ja neviem ako tvoje navstevy, ale moje dodrziavaju zakladnu hygienu.
12. 12. 2023 13:08
Re: A vánoční svíčka pro dieseldezoláty
...protože romantiku s křehkou dívčinou by spíš podpořila svíčka s vůní mrtvé ryby... :-)
Avatar - Barry Lyndon
12. 12. 2023 12:00
Re: A vánoční svíčka pro dieseldezoláty
Těžko říci, jak to vidí křehké dívčiny, ale panimámy jsou většinově pro diesel. Obvykle v tom vozí děti, které si tak tráví navzájem. Ty by pár svíček do dětského pokojíčku jistě braly :D :yes:
12. 12. 2023 11:52
Re: A vánoční svíčka pro dieseldezoláty
Si predstavujem ako to niekto vecer zapali s ocakavanim romantickej atmosfery a krehku dievcinu, ktora vstupi do miestnosti s takymto odorom :)