Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Peugeot 407: první fotografie a informace

Ondřej Láník
Diskuze (81)
Máme pro vás první snímky nového Peugeotu 407. Podrobné informace a bohatá fotogalerie budou k dispozici již na počátku prosince.

Máme první snímky nového Peugeotu 407. Podrobné informace a bohatá fotgalerie budou k dispozici již na počátku prosince.

Design nového Peugeotu již automobilka poodhalila v září na autosalonu ve Frankfurtu, kde byla představena studie s přívlastkem Elixir.

První fotografie, které jsou k dispozici napovídají, že design přídě 407 odpovídá představené studii, více bohužel zatím zůstává zahaleno rouškou tajemství. To bude odhaleno 3. prosince, kdy na našich stránkách zveřejníme podrobnější informace a další fotografie.

Z neoficiálních zdrojů je známo, že premiéra Peudgeotu 407 je plánována na jarní ženevský autosalon a krátce na to, bude zahájen i prodej. Další karosářské varianty budou následovat – kombi na podzim 2004, kupé v roce 2005.

Čtyřistasedmička využívá platformu sesterského Citroenu C5, i když je jasné, že hydropneumatické odpružení Peugeot nedostane. Nová víceprvková zadní náprava a nové motory HDI budou hlavními technickými inovacemi. Těšit se můžeme na dieselové motory 1.6 HDI (80 kW), 2.0 HDI (100 kW), 2.2 HDI (118 kW) a šestiválec 2,7 V6 HDI (132 kW).

Omluvte prosím horší kvalitu níže zveřejněných oficiálních snímků.

Ondřej Láník
Diskuze (81)