Jaké.auto Informace o autech podle značky a modelu

Plnokrevník neuhlídán! První záběry maskovaného SUV Ferrari jsou venku

Stanislav Kolman
Diskuze (5)
Internetem koluje první video zachycující prototyp Purosangue – premiérové SUV maranellské automobilky Ferrari, které se oficiálně objeví v roce 2020.

Italské Ferrari se stavbě sportovně-užitkového vozu dlouho bránilo, nakonec ale i tato automobilka módnímu trendu podlehla a své první SUV představí světu za čtyři roky.

V září prozradila několik zajímavostí. Třeba to, že auto se bude jmenovat Purosangue (v překladu plnokrevník) a dostane motor uložený vpředu za nápravou, zatímco samočinná převodovka bude umístěna pod zadními sedadly. Síla pohonné jednotky poputuje na všechna čtyři kola.

Na první pohled to vypadá, že se na několikasekundovém videu nevalné kvality objevuje model GTC4Lusso. Vyšší světlá výška však prozrazuje, že se Ferrari snaží karoserií tohoto modelu připravovanou novinku pouze maskovat, technika v útrobách by opravdu měla patřit SUV Purosangue.

Autor videa, které se objevilo na kanále SupercarsNews, neprozradil, kde přesně automobil zachytil. Ze záběrů je ale patrné, že řidičovi se natáčení příliš nelíbilo a okamžitě s vozem zmizel ze záběru. Musíme tedy být vděčni alespoň za malý náhled na chystanou novinku.

Stanislav Kolman
Diskuze (5)
24. 10. 2018 09:31
SUV
Zdravím
Tak co se týče záběrů na videu tak to je v zadní části automobilky v Maranellu. Viděl jsem i testovací mulu v podobě Maserati Levante zachycenou za polárním kruhem...... ;-)
23. 10. 2018 19:19
Pokud by to vypadalo podobně
jako tohle, tak jim zatleskám.

[odkaz]
Avatar - wakantanka
23. 10. 2018 15:53
Re: Jaké SUV?
Testovacia Mula ?
Avatar - white label
23. 10. 2018 15:00
Jaké SUV?
Dyť je to jen trochu "nakoplý" sb.
Avatar - Uživatel_5340709
23. 10. 2018 14:12
Už se těším,
jak tomu Rasťo Chvála zkříží nápravy. :yes: >:D